Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy valaki...

Mit jelent az, hogy valaki (jó)boszorkány? Hogy lehet felismerni? Milyen tulajdonságaik vannak? Kell tőlük félni?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm édesanyja az, benne érzek valami érdekeset, a személyiségében.

De nem tudom megfogalmazni.

2021. júl. 1. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
A feleségem anyja is az. Nem kell tőlük félni.
2021. júl. 1. 22:06
 2/9 A kérdező kommentje:
De mitől azok?
2021. júl. 1. 22:09
 3/9 A kérdező kommentje:

Hogy kell őket elképzelni?

Gondolom nem járnak seprűvel :D

2021. júl. 1. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azok a boszik akik normálisan bánnak azzal amivel foglalkoznak. Vagyis nem sötétek.
2021. júl. 1. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Középkorban sok nőt hitték boszorkánynak ilyen-olyan okokból. Szerintem maradjunk meg a 21. században és ne kérdezz ilyen butaságokat!
2021. júl. 1. 22:57
 6/9 anonim ***** válasza:
2021. júl. 1. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
2021. júl. 2. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Van egy vörös csaj ismerősöm, mondtam neki tuti boszorkány azt előcsapta a jóskártyát xddd
2021. júl. 2. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Hisz abban, hogy léteznek más világok, más nem fizikai entitások, szellemlények és ezekkel a létezőkkel kommunikál, módosult tudatállapotok, transz által. Ez a gyakorlat még kiegészülhet a népi mágikus módszerek használatával, a növényekkel való munkával esetlegesen jóslási módszerek elsajátításával. Ezen kívül fontos a természet tisztelete és az animizmus.
2021. szept. 19. 14:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!