Hogyan kell meditálni és ez miért jó nekem?
Nem olyan rég Barni töltött fel youtubera egy videót a meditációról és elkezdett érdekelni a dolog.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan csináljam? Például miután felkelek egyből üljek le meditálni vagy tusoljak le meg reggelizzek nyugodtan előtte?
Kinyissam az ablakot hogy halljam a madarakat vagy inkább teljes csend legyen?
Mire gondoljak/koncentráljak közben?
Ha valaki le tudná nekem írni ezekre a válaszokat vagy linkelne egy olyan oldalt ahol rendesen le van írva nagyon megköszönném.
A másik kérdésem, hogy ha meditálol mivel lesz nekem jobb? Szimplán csak az hogy kicsit elcsendesedtem és kész vagy esetleg nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb napom lesz tőle? Stb
Bocsánat a hosszú szövegért de tényleg érdekelne és előre is köszi a válaszokat!
"A másik kérdésem, hogy ha meditálol mivel lesz nekem jobb?" Határozd meg magadnak, miben szeretnél előre lépni az életedben, és annak megfelelő meditációt válassz. Ha megvan a kijelölt célod, tanuld meg a módszert, és a módszer tanítója elmondja neked, mit hogy hol csinálj/ne csinálj.
Érdemes időt szentelned arra, hogy a természetedhez és a céljaidhoz passzoló meditációt válassz.
Sok sikert!
Üres gyomorral amúgy jobb, és az is jó ha előtte minél kevesebb tevékenységet végzel. Minél közelebb vagy az ébredéshez - annál jobb/könnyebb.
Az ablakot kinyithatod, ha nem jönnek a szúnyogok. Jobb a természet hangjaival.
Arra gondolj - hogy ne azonosulj a gondolatokkal :)
Hogy mivel lesz jobb, azt meglátod magad - ha csinálod pár hétig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!