Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kell meditálni és ez...

Hogyan kell meditálni és ez miért jó nekem?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég Barni töltött fel youtubera egy videót a meditációról és elkezdett érdekelni a dolog.

Az lenne a kérdésem, hogy hogyan csináljam? Például miután felkelek egyből üljek le meditálni vagy tusoljak le meg reggelizzek nyugodtan előtte?

Kinyissam az ablakot hogy halljam a madarakat vagy inkább teljes csend legyen?

Mire gondoljak/koncentráljak közben?

Ha valaki le tudná nekem írni ezekre a válaszokat vagy linkelne egy olyan oldalt ahol rendesen le van írva nagyon megköszönném.

A másik kérdésem, hogy ha meditálol mivel lesz nekem jobb? Szimplán csak az hogy kicsit elcsendesedtem és kész vagy esetleg nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb napom lesz tőle? Stb

Bocsánat a hosszú szövegért de tényleg érdekelne és előre is köszi a válaszokat!

2021. jún. 20. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
2021. jún. 20. 06:27
 2/7 anonim ***** válasza:

"A másik kérdésem, hogy ha meditálol mivel lesz nekem jobb?" Határozd meg magadnak, miben szeretnél előre lépni az életedben, és annak megfelelő meditációt válassz. Ha megvan a kijelölt célod, tanuld meg a módszert, és a módszer tanítója elmondja neked, mit hogy hol csinálj/ne csinálj.

Érdemes időt szentelned arra, hogy a természetedhez és a céljaidhoz passzoló meditációt válassz.

Sok sikert!

2021. jún. 20. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Üres gyomorral amúgy jobb, és az is jó ha előtte minél kevesebb tevékenységet végzel. Minél közelebb vagy az ébredéshez - annál jobb/könnyebb.

Az ablakot kinyithatod, ha nem jönnek a szúnyogok. Jobb a természet hangjaival.

Arra gondolj - hogy ne azonosulj a gondolatokkal :)

Hogy mivel lesz jobb, azt meglátod magad - ha csinálod pár hétig ;)

2021. jún. 20. 07:05
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Minden,reggel meditálok a budin .
2021. jún. 20. 07:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, segítségeket!
2021. jún. 20. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg Barnitol
2021. jún. 20. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Sötétits be, fekudj hanyatt, halgass meditacios zeneket ez segit hogy ne gondolj semmire csak a zenére figyelj
2021. jún. 21. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!