Van itt olyan, aki olvasta Rhonda Byrne egy vagy több könyvét, alkalmazta a benne foglaltakat nap mint nap annak rendje és módja szerint, és elért csodás változásokat az életében?
1.: Olvasni nem elég ahhoz, hogy eredmény legyen. Akkor várj változást, ha teszel érte nap mint nap.
2.: Te akkor használtad a megszerzett tudást, és segített neked.
Szerintem elkezdeni könnyű, az a nehéz, hogy a szürke hétköznapok ne húzzanak le. Hanem kitartani, pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, jól érezni magad nap mint nap, és akkor jönnek a ragyogó eredmények.
5 - nem teljesen, de abban a formában, ahogy sokan értelmezik, nem lehet dolgokat bevonzani.
A pszichológiai vonatkozása más dolog. Egyrészt az említett dolgok segítségével a személy optimistább életmódot élhet, ami segíthet a célok elérésében, illetve abban, hogy ne adja fel az egyén a harcot az első akadálynál, stb.
Összességében a pozitív gondolkodàsnak nagy pszichológiai előnyei vannak, és bár személy szerint az ezoterikus vonzás törvényében nem hiszek, azt gondolom, hogy az emberi személyiség megváltoztatásàval nagy eredményeket lehet elérni.
Ha az ember keresi a bizonyítékokat, arra, hogy a módszer működik, talál rá. Ezt most nem azoknak írtam, akik kommenteltek, hanem azoknak, akik egy nap ide tévednek ehhez a kérdéshez, és biztatást, választ keresnek, meg motivációt. Nektek mondom, hogy rengetegen számoltak be kisebb, néha pedig egész nagy sikerekről a módszer által. Akár egészség, akár szerelem és párkapcsolat, akár anyagi javak tekintetében. Olvassátok el Rhonda Byrne könyveit, főleg A Titkot, A Varázslatot, és Az Erőt. Nézzétek meg A Titok című filmet. Töltsétek le az ingyenes mobilos appot, ha jók vagytok angolból. Ha máshoz van kedvetek, ott a facebook és az insta oldal (nekem ez utóbbi 2 nem jött be, de az app igen). Ezek segítenek, hogy napi szinten tartsák bennetek a pozitivtás lángját, és elérjétek az áloméleteteket.
Tudom, lesz olyan, aki akár évekkel ez után a kérdés után fog ide tévedni, hogy inspirálódjon a témában. Hozzátok szóltam most, meg ahhoz is, aki most olvas. Változtassatok, lehet! Több módon is megközelítheted, nem egy út van, sokfélét bemutatnak a könyvek. Találd meg, neked mi szimpatikus!
Olvastam,de nem sikerült bevonzani a hozzám hasonló gondolkodású embereket sem.
Igazából semmit sem.
Szép a borítója,annyi szent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!