Hogy lehetne kijutni az űrbe hogy fényképet csinálni arról hogy a föld lapos?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 22:42
1/38 A kérdező kommentje:
Mondjuk láttam olyan videót hogy hőllégballont felengedtek kamerával és fentről nem tűnt laposnak vagy ezt is meg lehet szereszteni nem csak ugye forgott a kamera a széltül és ezt azért nehezebb lenne nem?
2021. máj. 17. 22:44
2/38 anonim válasza:
Nem kell kijuss az űrbe, van egy másik megoldás, bár az sem olcsó, de megvalósítható. Elrepülsz Ausztráliába, ott jegyet veszel Chilébe. A korongon ez a távolság a 2 véglet lenne, amit tankolás nélkül, olyan kicsi sebességgel, olyan hamar lehetetlen lenne megtenni, mint a gömbön. Aztán vehetsz egy jegyet vissza is, így muszáj a gépnek az egyik úton szembe szélbe repülni is.
3/38 anonim válasza:
Még egy laposföldes a tudomány rovatban? Mutass egyetlen egy komolyan vehető bizonyítékot arra, hogy a föld lapos.
4/38 A kérdező kommentje:
Azt mondják nem létezik Ausztrália se
2021. máj. 17. 22:57
5/38 A kérdező kommentje:
2 es ezt nem értem ne haragudj vagy az én felfogasom gyenge
2021. máj. 17. 22:58
6/38 anonim válasza:
Nekem lenne egy pár kérdésem;
OK, tegyük fel, hogy a Föld lapos, vagyis egy korong.
Milyen vastag ez a korong?
Mi van a másik oldalán?
Miért nem ásott még senki át a túlsó oldalára?
8/38 A kérdező kommentje:
A foldgolyot mivel mérték le?
Itt a golyonal is meg van a lehetőség átásni. Miért nem tettek ezidáig.
2021. máj. 17. 23:07
9/38 anonim válasza:
Ha a repülős ötletem nem jött át, akkor ez.
Amikor a gömb déli féltekén nyár van, a Föld döntöttsége miatt az Antarktiszon nincs naplemente. Ez a jelenség a lapos korongon úgy ábrázolódik, hogy a korong egész kerületén süt a Nap, és a korong szélének minden pontjáról látszódik is a Nap.
10/38 A kérdező kommentje:
Mongyuk azt nem értem ha a nap fenvan és itt nappal van akkor máshol hogy l het éjszaka
2021. máj. 17. 23:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!