Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Voltak már paranormális...

Voltak már paranormális élményeitek?

Figyelt kérdés

Mondjuk olyasmi mintha lett volna veletek valaki otthon pedig amúgy egyedül voltatok, vagy magától felkapcsolódott a villany stb…

Tudnátok mesélni ilyesmiket vagy ehhez hasonlót?

Nekem egyszer olyan volt hogy aludtam a szobámba és éjjel 2 után pár perccel megébredtem és átsuhant egy fehér alak az ablakomnál és nagyon megijedtem

tegnap 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak az van
ma 12:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ajtó kivágódott magától.
ma 12:48
 3/4 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Nekem egyszer olyan volt hogy aludtam a szobámba és éjjel 2 után pár perccel megébredtem és átsuhant egy fehér alak az ablakomnál és nagyon megijedtem"

Amit félálomban generál az agy, nem ér.

Hasonlót én is említhetnék, ha emlékeznék rá pontosabban, azt is nagyon ritka esetként.

Csak én a teljes felébredés után nem magyarázok bele fikciókat.

Egy nehezebb vacsora okozhat sajnos lidércnyomást, ezért sem szoktam nehezet vacsorázni. Nem is egészséges.

Nincs a természet felett semmi, ilyen mesék biztosan nem valósak.

ma 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt olyan, hogy azt hallottam elalváskor, mintha valaki rávert volna egy nagyot a szobaajtóra. Kiszaladtam, hogy megnézzem ki volt de nem volt a lakásban senki rajtam kívül.

Olyan is volt mintha a földre csapta volna valaki a papucsomat. Persze a papucs meg se mozdult onnét ahova tettem, de tisztán hallottam.

Évek múltán találtam rá véletlenül az interneten arra, hogy robbanó fej szindróma, akkor jöttem rá, hogy ez az volt.

ma 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!