Manifesztálni egy másik személy érzelmeit? Tapasztalatok? Sikerült már valakinek?
Figyelt kérdés
A srác azt mondta, nem akar most komoly kapcsolatot, de bármi másban benne lenne. Én erre nemet mondtam. Azóta nem beszélünk. (Tegnap óta) És az lenne a kérdésem, hogy manifesztáció által lehetséges-e hogy ne így gondoljon erről a szituról, hanem tényleg komolyan akarja velem?!2021. máj. 9. 11:42
21/22 A kérdező kommentje:
Hasonló a Titokhoz? Mert azt már olvastam. És én teljes mértékben hiszek a vonzás törvényében, hisz ha pozitívan állunk a dolgokhoz, akkor az életünk is pozitív irányba sodródik el.
De az én esetemben mikor valakinek az érzelmeit akarom megvaltoztatni, kicsit felek, mert ez tényleg önzőség és úgymond negvaltoztatnam a karmát. És akkor ha meg is kapnám amit akarok, akkor is az lenne bennem, h nem magától lett ez, hanem mert én manifesztaltam.
2021. máj. 9. 20:50
22/22 anonim válasza:
Azt kell felismerni, hogy itt egy személyről van szó, akinek van saját akarata és ha ő mást akar, akkor manifesztálhatsz napestig, akkor sem fog összejönni sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!