Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Manifesztálni egy másik...

Manifesztálni egy másik személy érzelmeit? Tapasztalatok? Sikerült már valakinek?

Figyelt kérdés
A srác azt mondta, nem akar most komoly kapcsolatot, de bármi másban benne lenne. Én erre nemet mondtam. Azóta nem beszélünk. (Tegnap óta) És az lenne a kérdésem, hogy manifesztáció által lehetséges-e hogy ne így gondoljon erről a szituról, hanem tényleg komolyan akarja velem?!
2021. máj. 9. 11:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

Mennyi válasz jött már??

Egy troll kérdésre nem is rossz.

2021. máj. 9. 14:05
 12/22 A kérdező kommentje:

Igen, csak egyik sem hasznosítható.

Komolyan nem ertem, nem én vagyok a troll, hanem ezek az emberek akik direkt belekötnek a másikba, mert nem ugyanazon az elképzelésen és véleményen vannak.

Ha te nem hiszel a manifesztacioban, akkor tovább lehet görgetni. Nem vagyok kiváncsi ezekre a bunkó válaszokra. Én ebben hiszek, te abban. Nem kell ilyen rosszindulatúnak lenni. Ha meg egyes emberek nem tudnak szó nélkül elmenni ezek mellett, hat akkor sajnálom, de benned van a hiba, hogy ez ennyire frusztralo számodra.

2021. máj. 9. 14:10
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem kell rosszindulatúnak lenni? Ne haragudj, de te vagy az, aki más érzelmeit akarja megváltoztatni manifesztációval, ergo rákényszeríteni az akaratodat, agyat mosni nála. És még más a bunkó? Te akarod elvenni egy másik ember szabad akaratát.

Változz meg, ne legyél ennyire önző, én központú, egy kapcsolat két emberről szól és nem a te fantáziádról.

Miért van az, hogy a manifesztáló emberek nem akarnak semmit tenni a céljaikért, csak várnak a sült galambra?

Egy kapcsolaton dolgozni kell. Mi lesz, ha felmerül majd egy probléma? Akkor is manifesztálsz?

2021. máj. 9. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
71%
Kiírsz egy ilyen idióta kérdést és nem kapsz normális választ. Csodálkozol? Hány éves vagy, 15? Ha érett nő lennél elfogadnád, hogy valakinek nem kellesz és pont. Nem ide irogatnál ki marhaságokat.
2021. máj. 9. 14:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem már régebbi kérdéseknél írt privit, de olyan szavakat írt benne, hogy az rtl híradó 5 percig sípolna ah erős antónia felolvasta volna.

Valami gyerek trollkodik, anyja nem törődik vele, azt unalmában nem tud mit csinálni.

2021. máj. 9. 14:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Még mindig nem írtam senkinek se privát üzenetet, mert alig használom ezt az oldalt. De gondoljatok amit akartok. Nem érdekel
2021. máj. 9. 14:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Mivel szabad akarat van, ezert hiaba lehetseges, nem ajanlott.
2021. máj. 9. 15:15
 18/22 A kérdező kommentje:
Miért?
2021. máj. 9. 15:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek szerint a szabad akarata nem az, amit te szeretnel. Ezaltal beleszolsz a karmaba, es nem hiszem, hogy ez barmelyikotoknek jo lenne. Nem eri meg.
2021. máj. 9. 17:10
 20/22 anonim ***** válasza:
Olvasd el Rhonda byrne - varázslat c. Könyvét nagyon jooo.
2021. máj. 9. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!