Manifesztálni egy másik személy érzelmeit? Tapasztalatok? Sikerült már valakinek?
Mennyi válasz jött már??
Egy troll kérdésre nem is rossz.
Igen, csak egyik sem hasznosítható.
Komolyan nem ertem, nem én vagyok a troll, hanem ezek az emberek akik direkt belekötnek a másikba, mert nem ugyanazon az elképzelésen és véleményen vannak.
Ha te nem hiszel a manifesztacioban, akkor tovább lehet görgetni. Nem vagyok kiváncsi ezekre a bunkó válaszokra. Én ebben hiszek, te abban. Nem kell ilyen rosszindulatúnak lenni. Ha meg egyes emberek nem tudnak szó nélkül elmenni ezek mellett, hat akkor sajnálom, de benned van a hiba, hogy ez ennyire frusztralo számodra.
Nem kell rosszindulatúnak lenni? Ne haragudj, de te vagy az, aki más érzelmeit akarja megváltoztatni manifesztációval, ergo rákényszeríteni az akaratodat, agyat mosni nála. És még más a bunkó? Te akarod elvenni egy másik ember szabad akaratát.
Változz meg, ne legyél ennyire önző, én központú, egy kapcsolat két emberről szól és nem a te fantáziádról.
Miért van az, hogy a manifesztáló emberek nem akarnak semmit tenni a céljaikért, csak várnak a sült galambra?
Egy kapcsolaton dolgozni kell. Mi lesz, ha felmerül majd egy probléma? Akkor is manifesztálsz?
Nekem már régebbi kérdéseknél írt privit, de olyan szavakat írt benne, hogy az rtl híradó 5 percig sípolna ah erős antónia felolvasta volna.
Valami gyerek trollkodik, anyja nem törődik vele, azt unalmában nem tud mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!