Akik manifesztáltak már személyt! Az a személy benne is maradt az életetekben, hosszútávú lett a kapcsolatotok? Megéri-e egyáltalán manifesztálni?
Bocsi de mi?😂
Az érdekel engem, hogy pl nagyon akartál egy férfit az eletedbe, és sikerült is manifesztálni. De volt értelme? Egyutt is maradtatok vagy ha a sors nem akarja magától, akkor hiába is csinálom?
Én több kapcsolatomat is így "manifesztáltam" legyen az baráti, vagy romantikus. Köztük a jelenlegit is.
Az a helyzet hogy nincs olyan, hogy vagy a sors akarja, vagy te "beleavatkozol". Ha te akarod, azt is a sors akarja. Nem akarhatsz, és nem érhetsz el olyat, ami nem neked van szánva.
Koszonom! Akkor van értelme, nekikezdek☺️
Neked bevallt? Volt több jo tapasztalatod?
Hogyan manifesztáltál? Csak úgy a semmiből nem írhat valaki, nyilván ismeritek egymást, legalábbis tudja a nevedet, ha írni is tudott. Érdekes, nekem sosem írt egyik nő sem, akiket szerettem volna, hogy írjanak.
Egyébként ez a szó az én tudomásom szerint is azt jelenti, mint amit az egyes írt.
Ezt a videót csináltam vegig. Vizualiztam magamban a dolgokat. Már úgy gondolkodtam róla, hogy már megtörtént. Igaz ezt elég nehéz, mikor olyan nehezen tudnád elhinni, hogy megtörténhet, de rá kell eroltetned az elméd. Légy erőszakos :D Aztán légy hálás “hogy már megtörtént” és utána engedd el a dolgot. Csinálj mást, foglald el magad, és hagyd h megtörténjenek veled a dolgok.
Én mondjuk nem egy ismeretlenre manifesztaltam hanem egy csávora, akivel nem reg beszéltem csak abbamaradt. Elég hihetetlennek tartom és most nem tudom h ennek tudható be vagy amugyis irt volna de le voltam döbbenve tegnap. Egy próbát megér. Én még biztos fogom alkalmazni.
Hát mi újra ugyanúgy beszélgetünk, sőt, még jobb is, mint volt ezelőtt!
MANIFESZTÁLJATOK!!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!