Akkor lehet az oltásba chip? Mit gondolsz ezek után?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok konteo olvasó kivéve a: UFO,illuminati,chemtrail,Q,ősmagyar,táltos,gyógyszermaffia témákat tehát nem is hallottam, hogy bármiféle chip lehet a vakcinákba. De! Hogy most már a TV,média,újságok is írták kiemelten, hogy nincs csip benne. Még Szlávik is benne volt a propagandába, arra gondoltam nem zörög a haraszt, ha nem fújja a paraszt. Tehát lehet benne valami? A kormányoldalak meg úgyis hazudnak, mennyi sajtópert vesztíttek el. Szóval mit tudsz? Lehet benne chip is?
Nem kell bele mikorcsipsz, ott van a kártya is kb mindig nálad, a telefonod alapból lekövethető ha nagyon akarják.
Bár mondjuk érdekes, hogy a kutyákba is 10 év múlva működik a csipp, de a fél millás gamer pc fele 5 éven belül már elbaszódik.
2021. nov. 23. 11:51
32/35 anonim válasza:
Én gravitácis gyerököt akarok az oltásba, nem csipszet .
2021. dec. 4. 17:35
33/35 anonim válasza:
“Bár mondjuk érdekes, hogy a kutyákba is 10 év múlva működik a csipp, de a fél millás gamer pc fele 5 éven belül már elbaszódik.”
A gamer pc folyamatosan gigahertzeken pörög amíg használják, a kutyában levő rfid chip meg elvileg ott pihen kikapcsolt állapotban, amíg az olvasó mágneses tere nem gerjeszti. Olvasni meg pl. a 10 éves cicánknak életében 2-szer olvasták.
2021. dec. 4. 20:12
34/35 anonim válasza:
23:01
Akkor nem kéne beengedniük mindenféle jött ment afrikai retkeket az országukba és nem lenne annyi lehetséges terroristájuk.Ennyi baszki,paraszt logika :)
2022. máj. 4. 12:25
35/35 anonim válasza:
34: akkor nem értetted. Ha totális kontroll alá akarod vonni a tömeget, figyelni akarod, akarod minden centjét látni, akkor előbb meg kell fenyegetni valamivel. Majd azt mondani, hogy a te érdekedben figyelnek meg. Tehát kell nekik a tenorista.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!