Barátnőmet szerintetek az idegenek rabolták el?
Egyik nap megláttam a derekán meg a nyakán furcsa ütődéseket meg nyomokat, nem tudtam eldönteni hogy mi az, lehet hogy ott ültettek be a chipet, azt ha jól tudom a nyaknál szokták legtöbbször a szürkék. Az az érdekes hogy előtte lévő nap még nem volt rajta, kérdeztem hogy történt-e vele valami éjjel, de azt mondta nem emlékszik semmire. Ez az idő kiesés is elég gyanús rablásra. Eléggé parázok mert én hiszek ezekben, hugomat is elrabolták egyszer.
23/F
Wow ez jó, ezek után ha szeretőm lenne és kikarmolná a hátam, vagy kiszívná a nyakam akkor csak azt kellene mondanom hogy "nem tehetek róla elraboltak az ufók" bár kétlem, hogy a feleségem elfogadná válaszként :)
A barátnődnek meg vagy érzékeny a bőre, vagy egyszerűen nem akarja az orrodra kötni honnan vannak a nyomok, de te meg higgy tovább a tündérmesékben.
Lehetőségek a valószínűbbtől a kevésbé valószínű felé haladva:
1) Véletlenül beütötte, megsértette azokat területeket valahol, és ezt észre sem vette igazán. Vagy valamilyen anyagcsere/ szervezeti zavar miatt jelentek meg azok ott.
2) Nem szeretné, hogy tudd, miképp képződtek azok a nyomok. Pl. egy pasi kiszívta ott neki, vagy titkolt mazochista hajlamai vannak vagy stb.
3) Valóban idegenek hajtottak végre rajta beavatkozást. (Manapság már elég ritka a szürkék beavatkozása. A gyakrabban előforduló gyík beavatkozások pedig nem igazán hagynak nyomot. Szóval ez az eset nagyon kis valószínűségű.)
.....nekem is vannak a combomon s a lábamon nagy lila foltok...
ez vitaminhiánytól és sok minden mástól is függ...
a hugodat??? na azt meséld el inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!