Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezhetnek ilyen képességek?

Létezhetnek ilyen képességek?

Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok amik emberi képességek,mert olyan nekem is van. Hanem,amik kicsit emberfelettiek. Olvastam sok honlapon,hogy a tudósok már így is sok meglepő dolgot tudnak csinálni,nem lenne meglepő,ha feltalálnának egy chipet ami emberfeletti képességekkel ruház fel. Olvastam,hogy 2020-2030 környékén LEHET hogy lesznek ilyen chipek,amik ilyen képességeket adhatnak: Sötétben látás,ráközelítés szó szerint valamire,meghallani pl egy párbeszédet akár milyen távol van,elektronikus eszközök gondolattal irányítása,egy mozdulat pl tánc le tudják majd az emberek bármikor,bárhol ugyan úgy leutánozni. Egy másik honlapon: Ezek még messze vannak,2030 után lesznek elérhetőek ami még nem biztos. Ezek a chipek: Repülés (bár,nem tudom mennyire magasan) láthatatlanná válás (nem teljes mértékben,csak 80% ennyire lehet valaki láthatatlan hogy ne vakuljon meg,és persze bármikor láthatatlanná lehetne válni) gyorsabb mozgás és kevésbé fáradékonyság (ezt értsd úgy,hogy az ember sokkal gyorsabban képes futni,és nem fárad el,csak egy bizonyos távolság után) telepátia (pl szólni akarsz a testvérednek aki nagyon messze lakik talán külföldön,és nem telefonnal veszed fel a kapcsolatot hanem az agyadban üzensz neki,ő is képes válaszolni tehát mint az sms olyan) gondolattal tárgyakat felemelni (csupán a gondolat erejével tárgyakat lehet magunkhoz juttatni,hogy a kisujjunkat se használjuk) Szerintem,a 2.honlap kicsit túlzás,bár a legapróbb részleteket nem írta le,tehát tegyük fel,van repülés az emberek világában. Lehet nem a madarakkal leszünk képesek repülni,hanem csak felemelkedni pl a házunk tetejéig.

2017. okt. 18. 15:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Cuki vagy de ez mindd hülyeség és butaság. És nem létezik. A fejedből vetted ezeket. Csipek már mióta léteztek csak te most tudták róluk.
2017. okt. 18. 16:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem kitaláltam :'D
2017. okt. 18. 16:19
 3/17 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már megválaszoltam egyszer kutatóként.

Olvasd vissza :D

A válasz: nem.

2017. okt. 18. 16:23
 4/17 anonim válasza:
Ilyen meg 2090re sem lesz. Főleg mo-n.
2017. okt. 18. 16:31
 5/17 anonim ***** válasza:

Exoskeletonok és EMG/EEG gondolattal irányított eszközök ma is vannak. Ezzel foglalkoztam is.

Mi egerek agyát génmódosítjuk, ezáltal egy optikai szállal kibe kapcsolatóak részek. Ezzel és egyéb elektródás idegi interfésszel rá lehet kötni mesterséges végtagot és érzékszervet is az agyra.

...de ilyet csak sérült embereknél engednek, és még 10-25 év mire lesz ebből valami.

Bármilyen más szuperképesség fantázia scifi. Láthatatlanság, repülés vagy telepátia ezek elérhetetlenek a közeljövőben.

Kibernetikai implantok, mű szervek azok lehetségesek 10-50 éven belül.

2017. okt. 18. 17:02
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok hülyeség van benne, amit mondasz, mint mondjuk a telepátia chip vagy a tárgy mozgatás gondolattal. Egy chiptől nem leszel gyorsabb se erősebb, se láthatatlan. Viszont hallottam, hogy olyan egyenruhát próbálnak csinálni a katonák számára, ami beleolvad a környezetben. Valószínűleg a közeljövőben ezek a VR cuccok fogják forradalmasítani a videojátékokat közösségi platformokat, mert afféle halad a világ. Ezenkívül még ott van a chippes fizetés személyes adatokat fognak helyettesíteni, mint az igazolvány meg ilyesmi. :D
2017. okt. 18. 17:52
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező

Mágusok,boszorkányok, ma is tudják ezeket a dolgokat, a mágia pedig tanulható, igaz, ahhoz hogy valaki ilyen szintre jusson, sok-sok élet gyakorlása szükségeltetik.

2017. okt. 18. 19:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Haha utolsó :D

Bárcsak így lenne... és erről valaha is szolgáltatott volna valaki bizonyítékot. Túl sok fantasy-t néztél.

2017. okt. 18. 19:13
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
Nèha olyan ez az oldal, mint egy kocsma.
2017. okt. 18. 20:31
 10/17 anonim ***** válasza:
Keress rá Domonkos Gabriella agykontrollosra. Bár ő nem mágus ,de nagyon intuitív. YouTubeon is fent van. Chip témában pedig passz .
2017. okt. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!