Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, az oltáshív...

Mi a véleményetek, az oltáshívők azon álláspontjáról? (lent)

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, az oltáshívők azon álláspontjáról, hogy az COVID oltás egy beavatás, ami olyan frekvenciákat tartalmaz, amely felkészít bennünket kvantumugrás által bekövetkező energiaszint növekedés elviselésére és dimenziókapuk megnyílásával létrejövő párhuzamos világok egyesülésére.
2021. máj. 7. 07:59
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Mára azt hiszem befejeztem a gyk olvasását- ez a véleményem
2021. máj. 7. 08:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Öröm ilyeneket olvasni reggel.
2021. máj. 7. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Én teljesen egyet értek és támogatom is a dimenziókapuk megnyitását.

Nem véletlen oltattam be magam. Én akarok lenni az első krokodil aki bejárja az univerzumot!!!

2021. máj. 7. 08:20
 4/10 anonim ***** válasza:
65%
Sok embert szerintem kitettek a diliházból alulképzettség miatt és azóta van ez.
2021. máj. 7. 08:38
 5/10 anonim válasza:
82%

Teljes mértékben egyetértek. Azonban lenne néhány kérdésem, ugyanis te ilyen szakértőféleségnek tűnsz.

1. Hol találhatunk kvantumot, amit ugrani kell?

2. Miért nem elég meginni a frekvenciát? Miért kell az oltás többi része is? Szerintem csak elrontja a finom frekvenciámat.

3. Amúgy is, miért éppen a frekvencia készít fel? Miért nem mondjuk egy edző? Összeállíthatok saját edzéstervet magamnak, hogy a testem kibírja a hatalmas energiámat?

4. És hol van ez a kapu? Félek, ha kinyitnám véletlenül átcsusszanna rajta a másik világ. A kutyáim is mindig ezt csinálják, ha kinyitok egy rossz ajtót. Kinyitom a kamrát és hopp, már át is kúsztak. Bár lehet, hogy inkább csak ki kellene dobni a finom nasikat, akkor talán a másik világ is a helyén maradna.

2021. máj. 7. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
De jó, szóval mégsem csak az apósom gondolja így.
2021. máj. 7. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Oltáshívő 🤣

Tényleg léteznek oltások, nem kell külön hinni bennük.

2021. máj. 7. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Én megmondtam, a kullancs ellenit elfogadom xd
2021. máj. 7. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
15%
Oltáshívők csak a beteg elmédben lézeteznek...
2021. máj. 7. 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:

A kérdező csak mások hitvallásáról kér véleményt

2021. máj. 7. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!