Paranormális dolgokban hívő emberek! Laboratóriumi körülmények között miért nem tudták még sosem bizonyítani a paranormális/ezotérikus jelenségeket, ha ezek léteznek?
Se a mágiát, se a varázslatos gyógyítást, a tárgyak mozgatását sem, semmit...
Igen, szkeptikus vagyok.
Ha ezek létező dolgok, és sokan ezt otthon is meg tudják csinálni, akkor laborban miért nem megy nekik?
#17 Az az ember a legnagyobb hátráltatóerő, aki mindent vakon elhisz és nem kérdőjelezi meg. Tudom, hogy fáj az igazság, de attól még nem lesz igazad, hogy valótlanságokat állítassz. Halkan jegyzem meg, forrást azóta se kaptam, csak emberek neveit, illetve egy állítólagos kísérletet, amiről annyit tudunk, hogy a "mágus" orosz volt.
#20 Köszönöm, az első igazán hasznos válasz!:)
Forrásként leírtam a kísérleteket végrehajtó személyek könyveit, amelyeket többek közt a kísérletek kivitelezésének módszereiről, és statisztikákról, valamint arról a kevés következtetésről írtak, amiket le lehetett vonni.
Amit 17 említett, az Nyina Kulagina volt. A KGB is vizsgálta, de a youtube-on fent lévő videók nagyon nagy eséllyel nem a KGB archívumából származnak. Ha jól emlékszem írtak róla könyvet, és valami olyasmi is dereng, hogy ő is írt könyvet. Nem olvastam ezeket a könyveket, nem tudok véleményt alkotni a hitelességéről.
Utolsó! Igen...plusz rengeteg titkosított/megsemmisített akta van és egy csomó olyan bázis, amiknek a létezését is titokban tartják.
A nácik is rengeteg mindennel kísérleteztek amit nem tártak a nyilvánosság elé, meg ugye ott van a Vatikáni Levéltár is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!