Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Így fog Elon Musk hatalomra...

LeonScottKennedy kérdése:

Így fog Elon Musk hatalomra törni?

Figyelt kérdés

Szóval, hallgassatok végig, rájöttem valami NAGYRA.

Ugye van a Starlink, aminek a végcélja, hogy 42.000 szatellitet állítsanak Föld körüli pályára, 3 rétegben, 100%-os lefedettséggel.

Emellett, van neki a Neuralink, aminek pedig a végcélja, hogy előbb-utóbb alapvető legyen mindenki számára az agyi interfész installálása, hogy releváns maradjon az emberiség fejlődése során.

Az éleslátó emberek észrevehették, hogy mindkét cég nevében ott a LINK szó. Vajon miért? Véletlen lenne? Nem hinném.

Mi van, ha a Neuralink fő agyi interfészben lesznek olyan titkos modulok, amik képesek lesznek fogni a Starlink jelét, illetve az agyunkat végrehajtásra sarkallják bizonyos trigger parancsok hallatán?

Így fogja Elon Musk kiadni a 66-os parancsot?

2021. ápr. 20. 22:34
1 2 3 4
 31/31 Wadmalac ***** válasza:

"Nem ezoterikus kijelentést írtam, éppen ezen okból. A fogalmazásom eufemista jellegű volt."

Tényleg, bocsánat, félreolvastam, lassítok.

"úgy értelmeztem, hogy Steven valamilyen ezoterikus háttérgondolatot vitt bele a fogalmazásába"

Szerintem inkább egy vészjósló vázlatos ijesztgetést, a minden mindenre befolyással van általános igazságot kiforgatva.

Tényleg minden mindenre hatással van, nagy általánosságban. A mérés módosítja a mérendőt, mindennek TÖBB következménye van, stb.

De amin írtam is, a mai beavatkozásaink drasztikusabbak és minimum ugyanannyira károsak is, nem csak hasznosak. A valódi gyógyulást adó megoldások száma megy gyakorlatilag nulla.

2021. ápr. 29. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!