Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mikor fog bekövetkezni a...

Mikor fog bekövetkezni a világvége?

Figyelt kérdés
Covid hozza el vagy valami más?
2021. ápr. 14. 06:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Holnap délelőt 10 kor. Viccet félretéve nem tudni ha minden igaz majd amikor a nap el kezd felfúvódni és vörös óriássá válik
2021. ápr. 14. 11:28
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Itt a Földön 8,3 milliárd év múlva. De addigra már nem lesz egy ember se a bolygón, nyugi. :)
2021. ápr. 14. 12:01
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Már elkezdődött
2021. ápr. 14. 12:03
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a királyok kora megszűnt S helyüket a politikusok vették át, az is egy világnak a végét jelentette S egyben egy új kezdetét.

Szóval melyikre gondolsz az általunk ismert világok közül az univerzuméra, a galaxisra, a naprendszerére, a földére, a benne élőkére, az emberiségére, vagy a társadaloméra/rendszerére.

Amúgy nem tudom, egyszer minden véget ér ha tudnám az sem lenne kérdés hogy mennyi van hátra a sajátomból valamint hogy miként ér utol. Ha hiteles jóslatok vársz olyat keress aki megjósolta a saját valamint a világnak a végét és ebből a sajátja pont akkor és úgy ért véget ahogyan azt tízen évekkel előre látta

2021. ápr. 14. 12:43
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

A Jehovákat kérdezd...!

Ők párévente újra és újra megjósolják... :-D

2021. ápr. 14. 12:51
 16/23 anonim ***** válasza:

Már régen nem jósolgatják, de mindegy:D

2021. ápr. 14. 12:54
 17/23 anonim válasza:
50%

Már el kezdődött!..

10Akkor folytatásképpen ezt mondta nekik :"Nemzet támad nemzet ellen, és királyság, királyság ellen, 11 és lesznek nagy földrengések, és egyik hely után a másikon járványos betegségek meg élelmiszerhiányok, továbbá lesznek félelmetes látványok, és nagy jelek az égből.!!

Jelek a világvégének. Minden megvan írva, térjetek meg míg nem késő ❤️❤️🙏🙏 Jézus vissza fog jönni és örök életet fogunk élni! Ámen ❤️🙏

2021. ápr. 14. 13:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Kitört az etna,saint-vincent szigeti vulkán,izlandi vulkán.
2021. ápr. 14. 13:12
 19/23 anonim ***** válasza:

"Nemzet támad nemzet ellen, és királyság, királyság ellen" háborúk országok közt, és azok fejesei között voltak és lesznek. Úgy mint a természeti katasztrófák a járványok is. Élelmiszer hiány éhínség gyakori háborús övezetben vagy az után. Ahol a haditechnika tart az elég félelmetes látvány működés közben. Az égből a nagy jelek atombombák, bombák és meteorok lehetnek.

De ami le van az idézetbe írva jobbhíján a ii. vh teljes mértékben lefedi és az azt következő évek...és láss csodát, még élünk! Még...

Ez a jóslat meglepő de bejött, bár ez is általános, a legszörnyűbb de valószínűsíthető jövőkép. (katasztrófák, háborúk, éhínség, betegség)

Ennél csak a bel viszállyá alakulás a rosszabb, szülő a gyermeke ellen, testvér testvére ellen, barátból ellenség. A ragnarök története is sokban hasonlít egy vh-ra, a robbanó fegyverek földet rengető robajára a nepot s holdat eltakaró mérgező füstre, ezrek és milliók halálára. (nem tudom, pedig nem függtem rá csak sokban hasonlít a bibliai Jelenésekre.)

"A Ragnarököt a telek tele, a Fimbulvetr előzi meg: három tél követi egymást úgy, hogy nincs köztük nyár. Ennek eredményeként elterjed a viszály, gyakoriak az összetűzések és minden erkölcs a semmibe vész."

csak nem kecsegtet az örök élet reményével, hanem azt mondja hogy a túlélők új világot hoznak létre.

"A csata után béke lesz, egyfajta halotti csend. Föld emelkedik a tengerből és lassan megszületik egy új világ. Előbújnak a világfa ágai közt elbújt emberek, az utolsó és első emberpár, Líf (élet) és Líftraszír (Életvágy), hogy újra benépesítsék a földet. " nekem ez realistább és szimpatikusabb. Nekem a rinkarnáció ami az örök életbe még belefér. De az amit a hittanon mondtak vagy ahogy mondták nekem szürreális volt, nem éreztem igaznak.

2021. ápr. 14. 14:49
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

A covid a világvége.

Az emberiség feltalálta az oltást.

Isten 0

Emberiség 1

HuMaNs WIN!

2021. ápr. 14. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!