Mit jelenthet az alábbi?
Hali!
Mit jelent az hogy lélekjárás, lélekséta(ha van ilyen)? Szinte semmi normálisat nem láttam efelől. Nagyon érdekel, mert lehet hogy átéltem hasonlót. Persze, ki miben hisz:D
Vagy ez hülyeség?
Ohh, ezt a moderátorok mármint a kérdést, áthelyezik abba a témába vagy új kérdést kell írnom?
Köszönöm a válaszod!
Válaszokat ott kaphatsz, talán érdekesek, de a felhasználásukat nagyon nem javasolnám.
A lélek, mint valami, ami nem anyagi, sokféle megközelítésben létezik. Lehet szellemnek, érzelemnek, érzésnek, hangulatnak tekinteni, ezek sem könnyen megfoghatók. Vallási érelemben azonban a hit világába tartozik, hinni bármit lehet, de az nem a valóság.
#3 Ohh, értem, köszönöm!:D
#4 Ebben igazad van, de igazából az ember ebben a világfelfogásban már bármiben hisz, én csak kíváncsiságból kérdezem. :D
De igazából, amennyi csillag az égen annyi különböző ember a világon. Ezek a dolgok is olyan dolgok, amit az ember nem tud megmagyarázni mert még nem értette meg, csak halál előtt. Alapból megmagyarázhatatlan mert nincs valóságos bizonyítéka. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!