Mit jelent az hogy lélekjárás, lélekséta(ha van ilyen)? Szinte semmi normálisat nem láttam efelől. Nagyon érdekel, mert lehet hogy átéltem hasonlót. Persze, ki miben hisz:D
Erre inkább az ezotéria kategóriában kaphatsz számodra érdekes/releváns válaszokat.
2021. ápr. 13. 10:32
2/11 A kérdező kommentje:
Ohh, ezt a moderátorok mármint a kérdést, áthelyezik abba a témába vagy új kérdést kell írnom?
Köszönöm a válaszod!
2021. ápr. 13. 10:35
3/11 Mojjo válasza:
@2: Át fogják helyezni szerintem :) Lehet, kis idő, de úgy gondolom, hamarosan átkerül.
2021. ápr. 13. 10:38
4/11 anonim válasza:
Válaszokat ott kaphatsz, talán érdekesek, de a felhasználásukat nagyon nem javasolnám.
A lélek, mint valami, ami nem anyagi, sokféle megközelítésben létezik. Lehet szellemnek, érzelemnek, érzésnek, hangulatnak tekinteni, ezek sem könnyen megfoghatók. Vallási érelemben azonban a hit világába tartozik, hinni bármit lehet, de az nem a valóság.
2021. ápr. 13. 10:38
5/11 A kérdező kommentje:
#3 Ohh, értem, köszönöm!:D
#4 Ebben igazad van, de igazából az ember ebben a világfelfogásban már bármiben hisz, én csak kíváncsiságból kérdezem. :D
De igazából, amennyi csillag az égen annyi különböző ember a világon. Ezek a dolgok is olyan dolgok, amit az ember nem tud megmagyarázni mert még nem értette meg, csak halál előtt. Alapból megmagyarázhatatlan mert nincs valóságos bizonyítéka. :)
2021. ápr. 13. 10:42
6/11 anonim válasza:
Konkrétan mit tapasztaltál?
2021. ápr. 13. 11:48
7/11 anonim válasza:
Ez az "asztrális kivetülés". Alítólag, almunkban a lélek elhagyja a testet, és az asztrális síkon barangol. Külömböző helyekre lehet így eljutni. Tudatos álmodással (persze sok gyakorlással) el lehet érni azt, hogy oda menj, ahová csak akarsz. Szó szerint. Sokszor van olyan, hogy alszol, és azt álmodtad, hogy XY ilető ezt meg azt csinálta. Rákérdezel és ő meg azt, mondja, hogy honnat tudod. Mire te, "álmomba láttam".
2021. ápr. 13. 11:57
8/11 A kérdező kommentje:
#6 Nagyon hosszú, de ilyen démonos volt, és volt egy olyan pillanat amikor álmomban nem mertem és nem tudtam megmozdulni az ágyról, és az a valami nyomta a nyakam és fulladoztam ahogy valóságban is és, és kirázott a hideg, libabőrös lett a nyakam és zsibbadt a valóságban, és életemben nem éreztem ilyet, egyszerre voltam az álmomban és egyszerre figyeltem magam(kívülről láttam a testem, ahogy és milyen pozícióban fekszek) mert álmomban ugyan ebben a pózban fordított el ez a valami oldalra a nyakamnál fogva, a valóságban nem tudott csak nyomta a nyakam:D Nagyon féltem és akárhányszor visszaaludtam ide csöppentem vissza. Egyébként az ilyenektől alapjáraton nem félek, de ez kiverte nálam a biztosítékot. És az hogy láttam külső szemszögből az egészet, közben még valóságban is éreztem, rendesen zsibbadt a nyakam. A lélek járásról egyébként életemben nem hallottam, álmomban mondták nekem, alakok járkáltak hogy felszabadítsák a lelkem a démonmegszállástól, ilyen rendezett párban, és egymás után vonultak, kinézetük testájakra emberi volt, de nem voltak emberek. Mert más bőr, ilyen kérges, az arc sem teljes és ilyen egészen furcsa volt. És velük mentek lelkek ezrei, ott bolyongtak ködként közöttük.
2021. ápr. 13. 14:21
9/11 A kérdező kommentje:
#7 egyre érdekesebb így ez a téma, nem gondoltam volna hogy ilyen is létezik.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!