Mit tehetek ha "spirituálisan" túlnövök azokon akikből eddig éltem?
Jaj van egy hozzád hasonló ismerősöm... ő is fejlődni akar, arra jutottunj biztos én akadályozom ebben mert nem bólogatok mindenre amit mond, ezért megszakította velem a kapcsolatot... nagy világfájdalmam, hét ez van :)
Esetleg te is szakítsd meg mindenkivel a kapcsolatot akin spirituálisan túlnőttél, nehogy visszatartsanak a fejlődéstől! Aztán majd ha tökegyedül maradsz, akkor fejlődhetsz az egekig :)
Persze, én sem vagyok szent, csak bukdácsolok, de igyekszem.
Abban az egyben nem értek egyet hogy mindenről én tehetek, pl. most halt meg a nagyapám egy hete, aligha köze van hozzám. Vagy épp valakit megkéselnek az úton(oké ott lehettem volna helyette) meg ezek szélsőséges példák, én ezt úgy tapasztaltam meg hogy vannak dolgok, amibe beleszólhatok és vannak amibe nem, de teljesen az én felfogásomtól függ, hogy hogyan élem meg az életem.
Aggódhatok hogy jaj de szar nekem minden partnerem ugyanúgy otthagy meg mivel érdemlem én ezt hogy egyedül kell lennem, és ezen rugózhatok, de ugyanígy lehet egyedül is boldognak lenni, ki mondta hogy partner kell hozzá, sőt, véleményem szerint aki egyedül is boldog annak ha úgy alakul hogy kapcsolata lesz az is jobban fog működni, sajnos sok embernél látom azt, hogy azért vannak valakivel mert nincs más, amivel alapvetően nincs problémám ha végül működik, de általában nem ezt látom, magam körül legalábbis.
Áruld el már hány éves vagy?
Mi az, hogy akikből éltél?
Szüleid?
Rajtuk léptél át "spirituálisan"?
Az ember élete végéig fejlődik,
mindenhez fel kell nőni, fejben.
"Spirituálisan" is. (sicc)
Vagy mondhatnám: vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!