Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan találhatok magamnak...

Hogyan találhatok magamnak egy spirituális mestert, aki elé odaállhatok, személyesen elmondhatom neki a problémáimat és félelmeimet, és utat mutat számomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Eljutottam az életemnek olyan szakaszához, hogy azt érzem, tovább kell lépnem. Az utóbbi évekre visszatekintve a beavató könyvek olvasása, meditációs gyakorlatok és a mesterek videóinak nézegetése nagyon sokat fejlesztett rajtam, hogy előrébb jussak.

Viszont most úgy érzem, muszáj, hogy egy megvilágosodott tanító, aki előtt az ember lelke tiszta lap, meghallgasson, és útmutatást adjon a számomra.

Olyan ez, mint mikor beteg vagy, de nem mész el orvoshoz, hanem a neten megpróbálod összenézegetni, vajon mi bajod lehet, és vajon hogyan gyógyulj meg. Ez elég göröngyös, sőt tévutakkal teli, míg ha elmész egy orvoshoz és személyesen megvizsgál téged, egyből személyre szabva megmondja, hogy konkrétan neked mi a teendőd és mi bajod van.

És erre van nekem is szükségem. Hogy elé álljak egy mesternek, elmondjam neki a félelmeimet, megérzéseimet, akadályaimat, és tanácsot adjon számomra.

Mert úgy érzem, az én helyzetem/félelmeim annyira egyediek, hogy még a hipnotizőrök/pszichológusok se képesek megérteni, komolyan venni. A saját spirituális körömben megértenek, de olyan valaki tanácsára lenne szükségem, aki konkrétan az én helyzetemre tudja megmutatni a fény felé vezető utat.

Nagyon nehéz úgy elindulnod az úton, hogy te válogatod ki magadnak a dolgokat. Nem látod át pontosan saját magadat, és kell egy felsőbb vezettetés, amely elindít.

2021. márc. 26. 14:57
 1/9 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogyan kerüljek személyesen kapcsolatba a mesterekkel. Nem igazán vannak emailek se kiírva, csak hírlevelek és facebook-csoportok.
2021. márc. 26. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Írtam :)
2021. márc. 26. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
2021. márc. 26. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
# 2 Te vagy a mester? :)
2021. márc. 26. 15:22
 5/9 anonim válasza:
0%

06 66 666 666

hívd

2021. márc. 26. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Roszz hírem van, a "mesterek" akik nyilvánosan hirdetik önmagukat, nagy része csaló.
2021. márc. 26. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
44%

Amire nagyobb szüksége van mindenkinek, nem csak neked az a felettes én. Saját magad. Minden szellemi út visszavezet Önmagunkhoz. Önállóságra van a legnagyobb szükség.

Csak az a valódi Szabadság.

Az Önállósághoz Bölcsesség kell.

Vezettetni csak a szamarak vezettetik magukat.

Benned kell fény gyúljon és láss helyest, helytelent, igazat és valótlant, értékeset és értéktelent.

Elindítani meg minek téged? Már elindultál.

2021. márc. 26. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Steven80. Igazad lehet valóban, de néha mindenkinek kell egy bátorító ölelés.🙂 Talán csak ilyesmiről lehet szó.🙂
2021. márc. 27. 21:33
 9/9 Lux morulus ***** válasza:
100%

Hallgatlak gyermekem.

De tudd...Neked, csak egy tükörre van szükséged.

2021. márc. 31. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!