Fordult már veletek is elő, hogy eltűntek/máshová kerültek a tárgyaitok?
Velem az elmúlt években párszor volt ilyen, de ráfogtam a szétszórtságra. Viszont ma ilyesztő volt, hogy megtaláltam az egyik sminkkellékemet a helyén az asztalon, úgy hogy már két hete keresem és nem tudtam elképzelni hova tűnhetett onnan. Senki nem lakik velem olyan, aki hozzányúlna.
De a régi albérletembe volt, hogy az egyik dísztárgyat az ágyon találtam, mikor az a polcon szokott lenni. Akárkit kérdeztem, nem tudták. És volt olyan is, hogy fogtam egy sorszámot a kezemben, ami eltűnt.
Most lehet, hogy vannak akik nem fogtok nekem hinni, de ezeket nem tudom mivel magyarázni.
A szellemekben sem hiszek, mert sosem láttam egyet sem, pedig halt már meg hozzátartozóm. És tök mindegy, hogy hol vagyok ezek elő szoktak fordulni néha.
Valakivel történt már hasonló? Erre mi lehet a magyarázat?
Hallottatok már a zoknilopó manókról?
Tudományos nevén a gnomusz lopusz.
A fogamat a párnám alá tettem, de reggelre eltűnt.
Cserébe egy húszezrest találtam amit nem is emlékeztem, hogy oda rejtettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!