Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem mindig, hogy...

Miért érzem mindig, hogy valaki figyel?

Figyelt kérdés
Nem igazán hiszek az ilyen ezós dolgokban, de ez már sok. Két hónapja egyfolytában azt érzem, figyelnek. Vagyis inkább csak egyvalaki figyel. Ott jár a nyomomban napközben, ha hátrafordulok, mintha látnék valami sötét árnyékot. Sötétlilát. Éjszaka behúzódik a szoba sarkába és figyel. Úgy érzem szeret engem. Ilyen furcsa érzésem még sosem volt. Én nem kedvelem őt, és meg akarok szabadulni tőle...
2021. márc. 23. 12:26
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Mentális egészség kategória.
2021. márc. 23. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Egyetértek. Psziches betegség lesz ez valószínűleg.
2021. márc. 23. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Pszichés betegség. Pszichiáter, gyógyszer tud már csak ezen segíteni.
2021. márc. 23. 12:42
 4/10 anonim ***** válasza:
62%
Miért érzed mindig, hogy valaki figyel? Mert valaki mindig figyel.
2021. márc. 23. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
51%
Bocsi, én voltam. Nem tudtam hogy zavar.
2021. márc. 23. 13:01
 6/10 Grimfox ***** válasza:
88%
Valószínűleg paranoia. Ez egy pszichés betegség, nem sértő kifejezés(ha akként is használják általában). Mindenképpen pszichiáterhez kell fordulni vele, mert ő tud segíteni a leghatékonyabban.
2021. márc. 23. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
39%
Paranoiás vagy. Keress fel pszichológust
2021. márc. 23. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
3%
Álj le az ezorol és kezdj el gondolkodni. Idővel elmúlik és racionálisan gondolkodó szkeptikus vállik belőled.
2021. márc. 23. 15:08
 9/10 anonim ***** válasza:
5%

Miért kaptam leminuszolást mikor a kérdezőnek láthatólag ezotéria okozza az üldözési mániáját? Szerintetek mit mondana a pszichologus? Higyjen nyugodtan tovább abban amiben hisz, lásd szellemek például, aztán sose tudja leállitani azt a érzést hogy figyelik, mert az ezotéria által kiváltott félelem táplálja az egészet?

Fölösleges pénz kidobás lesz a pszichologus is, ha nem vagy hajlandó változtatni a saját egészségedért kérdező. 8-as voltam és sok sikert.

2021. márc. 23. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Rossz a lelkiismereted.
2021. márc. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!