Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » El vagyok átkozva, hogy...

El vagyok átkozva, hogy ittasan jobban olvasok folyékonyan és helyesebben írok mint józanul?

Figyelt kérdés
De tényleg, első barátnőmnek tűnt fel pl az hogy jobban artikulálok még élő beszédben is, haverom meg észrevette hogy matt részegen kb hadarva tudok olvasni. Meg az is érdekes, ha iszok az aznapi álmom nagyon erős.
2021. márc. 13. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol felszabadító hatással bír a tudatalattinkra, ez a magyarázat.
2021. márc. 13. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy kicsit szégyenlős vagybönbizalomhiányos? Mert az alkohol feloldja a gátlásokat. Szerintem ezért mehet jobban.
2021. márc. 13. 16:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Kiskoromba voltam szégyenlősebb, de a jelenlegi személyiségem elküld a k*va életbe is ha kell, jó nyilván melóba a főnököt nem, mert nem is tett olyat meg csak magammal csesznék ki, de ha valami olyat mond simán megcáfolom őt is.
2021. márc. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!