Hogyan tudhatom meg, hogy boszorkány vagyok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 21:20
2/18 A kérdező kommentje:
A mamám boszorkány volt. Három lábú macskája is volt. Azt hallottam, hogy egy boszorkány úgy tud meghalna, hogy tovább adja az erejét. Félek, hogy baba koromban átadta nekem.
Pl.:sokszor megérzem a szellemek jelenlétét
2021. márc. 11. 21:22
4/18 Grimfox válasza:
A boszorkány tudja magáról hogy az, mert önként válik azzá. Különböző képességeket örökölni nem elegendő. Dönthetsz úgy is, hogy nem használod őket, vagy nem hiszel benne, és csak véletlennek tekinted őket. A boszorkány tudatosan használja a képességeit, és és ismereteit. A tudása egy jelentős része még csak nem is mágikus jellegű, vagy valami különleges képesség. Gyógynövények, mérgek, ezek elkészítése, használata, a betegségek felismerése, gyógyítása, különböző természeti jelenségek ismerete, a természetben fellelhető erőforrások ismerete, ezek fellelésének ideje és helye, ez mind a boszorkány ismeretei közé tartozik.
5/18 anonim válasza:
A vízpróba kideríti. Köttesd össze magad és ugorj fejest egy tóba v. folyóba. Ha elmerülsz ártatlan vagy, ha viszont kidob a víz magából, akkor boszorkány vagy.
7/18 anonim válasza:
#5 viccelődj csak, de a középkorban igenis sok embert ítéltek így halálra🤦🏻♀️
8/18 anonim válasza:
"Azt hallottam, hogy egy boszorkány úgy tud meghalna, hogy tovább adja az erejét."
Ez téves információ.
A boszorkányság nem örökölhető, mint a gének, sem nem adható át.
Így nem vagy boszorkány,persze ez nem jelenti azt, hogy nem is lehetsz,tanulás által.
9/18 anonim válasza:
7-es: Egy szóval sem mondtam hogy viccelek.
10/18 anonim válasza:
Boszorkány vagyok? Nem. Akkor büntetésből lepontozlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!