Miért van az hogy sokan az agyat/elmét a lélekkel azonosítják?
“16-s,nem épp fordítva, a szeretet késztet pozitív gondolatokra.“
Fordítva. Ha valakit életedben először látsz, az fogja eldönteni hogy szereteted e vagy sem, hogy hogy gondolsz rá. Úgy hogy ő egy kedves és alázatos illető, vagy egy arrogáns bunkó.
5 ös Igazából van erre "példa" úgy hívják hogy testen kívüli élmény.
De am nincs feltétlen igazad. Mert ha az agy csak a jelvevő/küldő amire a lélek rá van kapcsolódva akkor addig nincs észlelésed amíg a lélek el nem hagyja az önkívületben lévő agyat.
"ha a léleknek nem kell aludnia." Ki mondta hogy nem kell? Nem vagyok alváskutató de meghallgattam pár prof előadását az alvásról/álmodásról és nem egyszer hallottam azt az állítást hogy konkrétan fingjuk sincs hogy miért van szükségünk az alvásra(találgatás az van).
Viszont pár ezoterikus előadásban állították már azt is hogy a lélek miatt kell az alvás hogy feltöltődjön a felsőbb szférákban.
Tehát magyarázatot azt lehet adni a kérdésedre.(Azt nem állítom hogy így is lenne)
27 es igazából ezo kategórián belül is mindenre van válasz. Pl a pszichopátia azért alakult ki az agyban mert a lélek kivetített egy ön/testképet és aszerint fejlődött ki a test/agy.
És nem állítom azt hogy én ebben hiszek csak azt hogy kb. BÁRMIRE IS lehet magyarázatot adni ezon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!