Ez jelenthet azt, hogy a sors sem akarja, hogy "meggyogyuljak"?
Évek óta úgy érzem, hogy szükségem van egy pszichológusra, mivel vágom magam, és "érdekes" dolgaim vannak, de ez most nem lényeg igazából.
Szóval tavaly voltam egy pszichológusnal, de nem ért semmit. Eddig oké. Aztán volt egy öngyilkossági kísérletem, kórházba kerültem, de akkor meg nem küldtek el pszichológushoz, mert azt mondtam, hogy nem akarok már meghalni(magamnál voltam mikor bevittek). Most pedig a szüleimmel úgy döntöttünk, felkeresunk egy pszichológust. Kicsit kezdtem reménykedni, hogy hátha végre minden rendben lehet. Erre ma szóltak, hogy mint sok minden mást, a pszichológus rendelojet is bezárjak 2 vagy 4 hétre.
És nekem ezek miatt nagyon úgy tűnik, hogy a Jóisten sem azt akarja, hogy én jobban legyek lelkileg. Úgy érzem, hogy nekem nem az a sorsom, hogy egyszer lelkileg stabil ember legyek, hanem az, hogy oljem meg magam, mert annyira belefaradok a dolgokba. De én nem akarom megölni magam(jelenleg). De rettegett attól, hogy soha nem kapom meg a megfelelő segítséget, és nem lehet normális életem sose.
Nagyon hiszek a sorsban, és abban, hogy mindenkinek meg van írva hogy mi lesz vele életében. Ne nézzetek hülyének legyszi, ha kicsit furcsa ez az egész.
Szia :) Sokat gondolkoztam hogy mit is irjak ?!
Mondhatnám azt hogy kitartás ! Lesz jobb
NEM lesz :)
De szivedben gondolj egy kis napocskát lila sugarakkal pulzálásal :)
A pszihologus az agyadat gyogyitsa NEM a lelkedet és én bármit is irok csak olvazsd:)
Képzeld el magad egy sürü erdöben korom sötétben a szobádban
és fogsz hallani egy különös valamit :)
nem az istent ö az emberiségenek az edzö mestere akinek soha nem elég semmi
ne hozzá hanem az ANYALOKHOZ imátkoz
a te nyelveden a telelked nyelvén
32 éves Férfi létedre bátran küzdesz :)
A 7 ik :))
"ne hozzá hanem az ANYALOKHOZ imátkoz"
Vajon mik azok az anyalok? :) Bár imátkozni se sűrűn szoktak az emberek... de ha már itt tartunk, "olvazsni" se nagyon
Figyu, de szerinted komolyan az lenne neked megírva hogy szenvedj?
Nehezen hiszem el, mi bánt amugy? Itt leirhatod úgyse tudjuk ki vagy
Miért hiszel amugy ennyire a sorsban?
En sem tudom miért hiszek annyira ebben, szimplán csak úgy kialakult úgymond az évek alatt.
Online pszichológust inkább nem választottuk, mert első alkalom lenne, és kicsit érdekes lenne videóchaten beszélni négyesbe(szüleim, én + pszichológus)
"ne hozzá hanem az ANYALOKHOZ imátkoz"
Vajon mik azok az anyalok? :) Bár imátkozni se sűrűn szoktak az emberek... de ha már itt tartunk, "olvazsni" se nagyon
bocsánat de egy hús vér boszorkány így gondolkodik
különben is akinek gondja van az taposson bele az én lelki világomba és nem leszek rest de még a kérdezőt is felfalom reggelire
Kérdező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TE kamu vagy ? csak kérdem
:)
Minden ember balga és legyünk együtt balgák
A kezemet én kinyújtottam feléd Markolj bele és ne csüggedj
Különben A derekadon FÁT hasogatnák
:)
Soha ne feledd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!