Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan képzeljem el azt, hogy...

Hogyan képzeljem el azt, hogy a lelkem elhagyja a testemet?

Figyelt kérdés
Számos alkalomkor próbáltam már a kötél és a létra módszert, de hatástalan. Milyen módszerek vannak még?

2021. febr. 18. 19:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok annyira benne a témában,azért is kérdeztem rá és kevésbé hangzott értelmesnek számomra is ez a verzió.

Szerinted mit élhettem át?

Lehet hogy csak az elmém játszott velem ájulás közben?

Nagyon valóságosnak tűnt.

2021. aug. 5. 12:12
 32/36 SZücsöm ***** válasza:

Az a baj hogy az hogy valósághűnek tűnt az élmény még nem tesz semmit.

Nekem egy barátom mesélte 1szer hogy amikor otthagyta az élettársa a gyerekével 1ütt úgy szétcsúszott hogy alkohol vagy drog hatása nélkül azt hallucinálta hogy ott vannak vele a szobában. Azt mondta hogy úgy képzeljem el mintha tényleg ott álltak volna mellette hús-vér alakban.

Addig amíg a "látomásod" nincs kapcsolatban a valósággal addig soha nem fogod tudni biztosra.

Pl ha kilebegtél volna egy ház felé és látomás közben látod hogy ott egy sárga cipő a tetőn és később kiderül hogy a valóságban is ott van az a cipő ... na akkor kezdene igazán érdekessé válni a dolog.

2021. aug. 5. 13:19
 33/36 anonim ***** válasza:

Az nem ilyen ha azt láttam ahogy fekszem a földön,és láttam hogy a dohányzóasztal fel van borulva( nem éreztem meg előre ezt az ájulást,máskor leülök előtte,akkor viszont rázuhantam a d.asztalra)

Pont úgy volt abban a szögben ahogy láttam , azt is láttam ahogy a macska odajött és nézegette a csuklóm. Amikor magamhoz tértem láttam h a csuklóm megvágta az asztal. Még annyi esetleg hogy azt is láttam h a pólóm fel van csúszva a testemen és ez is így volt.

De voltak még ilyen részletek mint pl csak az olvasólámpa égett a szobában ès ahogy láttam magam annaka a fénye is megegyezett (most ezt nem tudom hogy írjam le érthetőbben)

Na most ezek összességére írom hogy nagyon valóságosnak tűnt, ezek a részletek miatt mintha tényleg láttam volna akkor magam.

2021. aug. 5. 17:54
 34/36 SZücsöm ***** válasza:

Az a baj hogy ezeket a szemeddel is láthattad mind esetleg érzékelhetted más érzékszerveiddel is és ebből az agyad "összedobhat egy nagyon valósághű hallucináció koktélt". Tehát nem hinném hogy teljesen kizárható a hallucináció.

Viszont léteznek olyan sztorik amiket már nem lehet hallucinációval megmagyarázni sehogy sem. Csakhogy azok igazságtartalmáról lehetetlen megbizonyosodni.

2021. aug. 5. 20:20
 35/36 anonim ***** válasza:

Igen,gondoltam erre is.

Ha ez a magyarázat akkor elképesztő mikre képes az agyunk.

2021. aug. 5. 21:40
 36/36 anonim ***** válasza:
De jó nektek hogy akarjátok ezt az egészet .. nekem bezzeg egy porcikám sem kivanja es megis van 😃 amugy nekem nagyon sok alvasparalizisem vam de nekem az a fajta ahol egyszercsak azt a felelmetes lehuzó erzest erzem es nehezen kapok levegot es nemtudom kinyitni a szemem.. en mindig addig erolkodtem eddig ecekig amig kitudtam nyitni igaz nagyon nehezen.. de ma nem tudtam es hagytam eletembe eloszor hogy elnyeljen ez az erzes es akkor ereztem hogy mar nem vagyok a testemben hanem keringek felette mint egy szellem.. de nem nagyon mertem elmenni a testem mellol hanem vartam hogy vegyen vissza 🤣 par mp ig tartott
2022. aug. 5. 05:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!