Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan képzeljem el azt, hogy...

Hogyan képzeljem el azt, hogy a lelkem elhagyja a testemet?

Figyelt kérdés
Számos alkalomkor próbáltam már a kötél és a létra módszert, de hatástalan. Milyen módszerek vannak még?

2021. febr. 18. 19:59
1 2 3 4
 21/36 Grimfox ***** válasza:
Nem könyvből szereztem. Igazából nem különbözik sokban a könyvben leírt technikáktól, csak annyi a különbség, hogy kevesebbet bízol a képzeletedre, és többet a tényleges koncentrációra/akaraterőre. Nem jobb, mint a könyvekben leírt módszerek, maximum más.
2021. febr. 19. 17:43
 22/36 anonim ***** válasza:
Nalam pont forditva van, tobbet kell fantazialni, ugy kerulok tudatos alomba es kozbe nem erzem az alvasparalizist, mert az álombéli testemre koncentrálok
2021. febr. 20. 03:54
 23/36 Grimfox ***** válasza:
A tudatos álom, és a tudat testből való részleges kilépése két külön jelenség. Utóbbinál éber, és tudatos vagy, és valós térben mozogsz.
2021. febr. 20. 09:12
 24/36 SZücsöm ***** válasza:
22 Tudatosan még én is szoktam álmodni és annak (SZERINTEM) tényleg semmi köze az "ezó"-hoz. "es kozbe nem erzem az alvasparalizist" ezt a mondatodat nem is értem. Sok tudatos álmom volt és 2 alvásparalízisem és a 2 nem párhuzamosan történik.
2021. febr. 20. 12:11
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Valós térben egy nagy lóf***t hogy tudnál valós térben mozogni? Szellemé válsz vagy mi a f**?

Csak azt álmodod hogy elhagyod a tested

Hiába vagy a szobádba, az nem az igazi szobád, hanem az álombéli szoba

Sajnos ezzel a baromsággal rengeteg embert félrevezettek

Gyere hozzám, látogass meg a szellemtesteddel, itthagyok egy 20 ezrest az asztalon, tied lehet elviheted

Aztán ha még reggel is itt lesz a pénz, na azután mondd hogy a valós térbe vagy álmodban

2021. febr. 20. 15:43
 26/36 Grimfox ***** válasza:
100%
Egy szellem el tud vinni fizikai tárgyakat? Fizikai test nélkül? A valós tér alatt nem azt értem, hogy fizikailag megjelenik benne a tudat. A tudat nem fizikai jelenség. Azt értem alatta, hogy nem egy álomba merül a tudat, hanem a valós teret érzékeli maga körül, miközben nincs rögzítve a testhez. Ez eltér attól, amiről te beszélsz, az a tudatos álmodás.
2021. febr. 20. 17:38
 27/36 A kérdező kommentje:
Nem válsz szellemé, hanem a tudatoddal az úgynevezett asztráltest segítségével hagyod el a fizikai tested rövidebb vagy hosszabb időre. Hasonló ahhoz, ha szellem lennél - de még kapcsolódsz a testedhez. Fizikai tárgyakat egy átlag ember nem tud vele megérinteni
2021. febr. 20. 18:00
 28/36 A kérdező kommentje:
(Grimfox előbb írt mielőtt elküldtem)
2021. febr. 20. 18:01
 29/36 anonim ***** válasza:

Velem ilyesmi történt már,vagyis ezzel próbáltam magyarázni. Pici korom óta ájulós vagyok,elég gyakran előfordul.

Mindig megérzem,le tudok ülni gyorsan előtte pl.

Úgy éltem meg egy kivételével az összeset,hogy beszűkül a látásom hallásom és amikor kb 1 perc múlva magamhoz térek csak a sötétségre emlékszem .

Az utolsó ájulásomnál nem éreztem semmit előre, nem sötétségre emlékszem hanem egy hirtelen ilyen fehér fény mintha a képembe robbant volna, egy fényes szűkülő folyosón lebegtem előre elég gyorsan ,olyan volt mintha a végén egy ajtón átlátnék és ahogy közeledtem felismertem magam ahogy fekszem a földön eszméletlenül és még a macskám is láttam ahogy odamegy hozzám. Az egészet mintha a plafonról láttam volna de amíg az"alagútban" közeledtem az nem ilyen fentről lefelé volt hanem előre szóval ilyen fura volt az egész.

A lényeg h ahogy megláttam magam elkezdtem mondogatni hogy jézusom ez én vagyok jézusom ez én vagyok. A következő pillanatban mintha lezuhantam volna valahonnan és arra tértem magamhoz hogy mondogatom h jézusom ez én vagyok.

Nagyon megrázott az élmény,mai napig hatása alatt vagyok.

Egy ezoterikus barátnőm azt mondta mindenkinek az életében van 3 kilépési pont amikor úgy dönthet hogy elhagyja a lelke ezt az életet és úgy gondolja nekem ez egy ilyen pont volt.

Erről hallott valaki valamit?

Nekem ez az asztrális kilépés hihetőbbnek tűnik, vagyis mással nem nagyon tudom magyarázni. Ugye ott is azt mondják hogy ha sikerül kilépni bem szabad a fizikai testre gondolni mert azonnal visszazuhanunk bele. Valami ilyesminek éltem meg. Nagyon érdekes volt de ijesztő számomra. És ez merőben más volt mint az eddigi összes ájulásom. Hozzáteszem asztrális kivetítéssel meg semmi ilyenel nem próbálkoztam tudatosan soha.

Mielőtt bárki orvoshoz küldene, 1,5 éves korom óta ájulok, azóta több teljeskörű kivizsgálásom volt kb 3 évente ,mai napig.

Soha semmi fizikai magyarázatot nem találtak rá. Semmi betegségem nincs.

3 éves koromtól pszichológusnál is többször voltam,lelki oka sincs,rendben vagyok.

Szóval csak ezt tudom ráhúzni legalábbis az utolsóra.

Szerintetek ez lehetett az?

Elég ijesztő élmény volt ahoz h próbálkozzak vele,nem is szeretnék de kíváncsi vagyok mások véleményére.

2021. aug. 4. 23:30
 30/36 SZücsöm ***** válasza:
Az biztos hogy a kilépési pontos elmélet hatalmas sületlenség. Ha létezne a jelenség akkor azt nagyon könnyű lenne észlelni és már valószínűleg felfigyeltünk volna rá hogy nagyon stresszes/rossz helyeken egészséges emberek csak úgy holtan esnek össze. stb.
2021. aug. 5. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!