Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Amiről beszél, hogy látta az...

Amiről beszél, hogy látta az az ember az mi lehet?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=BlmZbFhDZL4&ab_channel=Radic..

3:35

Azért érdekel mert ilyet már én is tapasztaltam.

2021. febr. 13. 21:16
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Testvérem halála előtt a kórházi szobában apámmal beszélgetett, hogy elviszi, mert itt az idő. Három szobatársa nézte, ahogy a testvérem magában beszél, másnap reggel már nem ébredt fel.
2021. febr. 13. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el leegyszerűsítve, hogy a lélek amikor emberi testet ölt, azt mint egy ruhát, mint egy "napszemüveget" vesz magára. Innentől kezdve minden érzékszerve csak ezen keresztül működik (többnyire).

Csak azt látja, hallja, tapasztalja a világból, amit az "emberi test szűrő" közvetíteni enged.

A lélek érzékszerveit sokan el tudják érni spontán, véletlenül, gyakorlással, stb., és akkor tovább láthatnak az orruknál egy időre 🙂

Ez történhet amikor a test nagyon legyengül, vagy már alig él, a lélek már alig kötődik a testhez, és ilyenkor lehetséges látni.

2021. febr. 13. 22:03
 3/12 anonim válasza:
100%

2: Nagyon jól megfogalmaztad lényegében erről van szó.

#1 voltam

2021. febr. 13. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Lehetett az ördög?! D:

Amúgy nekem bácsikám halt meg 95 évesen. Már 1 hónappal elötte elkezdte szólongatni és mesélni, hogy a felesége mit csinál ( aki már 20 éve halott). Meg mondta, hogy itt vannak kinn valahol a közelben mert hallja, hogy szólongatják, egyszer majdnem ki is szökött. Azon a napon nagyon nyugodt volt és boldognak látszott. Mielött eltávozott felült, előre felfelé nézett megdöbbenten, megszorította a kezem és 7x kiabálta ámen, majd visszadőlt és elaludt, pár lélegzetett vett még, de nagyon durva élmény az ilyen. Szabályosan, mintha éreztem volna, ahogy “kilehelete a lelkét” azokat az energiákat akkor ott. Nem félek a haláltól, viszont Isten létében többet nem kételkedem.

2021. febr. 13. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Neked kérdező milyen tapasztalatod van?
2021. febr. 13. 22:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Egészségügyben dolgozok és ugyan ez amit elmond, bár igen az is érdekes hogy a faluról jött vénemberek 2-3 nappal előre tudják hogy meghalnak.
2021. febr. 13. 22:45
 7/12 anonim válasza:
100%

6: Amire tudok gondolni, hogy falun annyira nem érintkeztek a technikával az idősek, közelebb maradtak a természethez, ezáltal erősebb spirituális "érzékeléssel", gondolatokkal rendelkeznek alapból.

#1 #3 voltam

2021. febr. 13. 22:47
 8/12 PetheD ***** válasza:
100%
Hasonlóról már én is hallottam. Mintha a test gyengülésével a lélek érzékelne, kommunikálna, szemmel nem látható jelenségeket is észlelve. Arról is hallottam, hogy más lelkek, elsősorban a szerettei hívják a haldoklót.
2021. febr. 13. 23:50
 9/12 A kérdező kommentje:
8. persze, meg arról is hallani hogy halálkor hallucinogén anyagokat szabadít fel a test, minden lehetséges irányból magyarázzák, na de melyik az igaz, amit a legtöbben hisznek, amire van magyarázat, nem tudni?
2021. febr. 13. 23:53
 10/12 PetheD ***** válasza:
Nem tudom, nem tapasztaltam. A hallucinációban én kevésbé hiszek.
2021. febr. 14. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!