Amiről beszél, hogy látta az az ember az mi lehet?
https://www.youtube.com/watch?v=BlmZbFhDZL4&ab_channel=Radic..
3:35
Azért érdekel mert ilyet már én is tapasztaltam.
Képzeld el leegyszerűsítve, hogy a lélek amikor emberi testet ölt, azt mint egy ruhát, mint egy "napszemüveget" vesz magára. Innentől kezdve minden érzékszerve csak ezen keresztül működik (többnyire).
Csak azt látja, hallja, tapasztalja a világból, amit az "emberi test szűrő" közvetíteni enged.
A lélek érzékszerveit sokan el tudják érni spontán, véletlenül, gyakorlással, stb., és akkor tovább láthatnak az orruknál egy időre 🙂
Ez történhet amikor a test nagyon legyengül, vagy már alig él, a lélek már alig kötődik a testhez, és ilyenkor lehetséges látni.
2: Nagyon jól megfogalmaztad lényegében erről van szó.
#1 voltam
Nem tudom. Lehetett az ördög?! D:
Amúgy nekem bácsikám halt meg 95 évesen. Már 1 hónappal elötte elkezdte szólongatni és mesélni, hogy a felesége mit csinál ( aki már 20 éve halott). Meg mondta, hogy itt vannak kinn valahol a közelben mert hallja, hogy szólongatják, egyszer majdnem ki is szökött. Azon a napon nagyon nyugodt volt és boldognak látszott. Mielött eltávozott felült, előre felfelé nézett megdöbbenten, megszorította a kezem és 7x kiabálta ámen, majd visszadőlt és elaludt, pár lélegzetett vett még, de nagyon durva élmény az ilyen. Szabályosan, mintha éreztem volna, ahogy “kilehelete a lelkét” azokat az energiákat akkor ott. Nem félek a haláltól, viszont Isten létében többet nem kételkedem.
6: Amire tudok gondolni, hogy falun annyira nem érintkeztek a technikával az idősek, közelebb maradtak a természethez, ezáltal erősebb spirituális "érzékeléssel", gondolatokkal rendelkeznek alapból.
#1 #3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!