Azt mondta a gyerekem, hogy mamaek az egben vannak. Miért?
Biztosan mondta neki valaki, hogy fent vannak a mennyben.
Voltak hiedelmek miszerint csillaggá válik az eltavozó lélek.
Az indiánoknál ha jól tudom a Nagy Szellemmel egyesületek újra. Belekerülve az életfolyamba.
Hogy a gyerek melyikre gondolt nem tudhatom. Kérdezd meg, lehet ateista vagy még a párod is. Nekem így ésszerű, hogy meglépett, hiszen te/ti nem mondtátok. Így a honnan, a nagy kérdés. Amire csak is ő tudja a választ.
(Erre nem fontos csak érdekel 1,5-2 éves a gyermek ugye?)
U bocs túl komplikáltam... A gyerek majd megmondja. Lehet magasan élnek.
Udv#2
4
Az nem valószínűbb, hogy csak nem tudja a mondat jelentését?
5 énis benéztem a "mert nem"-et.
én simán el tudom képzelni, hogy magasan laknak, és látja a háztetőket. Emiat olyan lehet mintha az "Égbe" élnének, vagy legutóbb köd volt, mikor meglátogatták (fejükre száll az ég- leszállt a köd)
vagy csak messze vannak és rég nem látta őket, a korlátozás és a kockázat miatt. és csak a "felhőbe" (cloudra) lépve beszélgetnek velük.
(én gyerekként benézném, a felmegyünk a felhőbe... beszélgetni a mamivalt... a felhő az égen van úgyhogy a "maiék az égben vannak")
kicsit élénk fantázia, és a jelen tudásával értelmezi a dolgokat. Szerintem csak hallotta, hogy a cloud applikációt felhőnek hívják és kiegészítette azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!