Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Azt mondta a gyerekem, hogy...

Azt mondta a gyerekem, hogy mamaek az egben vannak. Miért?

Figyelt kérdés
Kicsit beparaztam, mert nem. Miert mondhatta ezt?
2021. febr. 10. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
kerdezd meg tole, ha nem haltak meg, lehet azt hiszi mast jelent ez a mondas
2021. febr. 10. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Biztosan mondta neki valaki, hogy fent vannak a mennyben.

Voltak hiedelmek miszerint csillaggá válik az eltavozó lélek.

Az indiánoknál ha jól tudom a Nagy Szellemmel egyesületek újra. Belekerülve az életfolyamba.

Hogy a gyerek melyikre gondolt nem tudhatom. Kérdezd meg, lehet ateista vagy még a párod is. Nekem így ésszerű, hogy meglépett, hiszen te/ti nem mondtátok. Így a honnan, a nagy kérdés. Amire csak is ő tudja a választ.

(Erre nem fontos csak érdekel 1,5-2 éves a gyermek ugye?)

2021. febr. 10. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:

U bocs túl komplikáltam... A gyerek majd megmondja. Lehet magasan élnek.

Udv#2

2021. febr. 10. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Magas szinten van nyitva az égi szeme -a harmadik szeme- , és nem az itteni világra, szellemekre van rálátása, hanem a mennyei világokat is tudja látni. 4-5 éves kor körül elmúlik...bár ez sem mindig igaz 🙂
2021. febr. 10. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:

4

Az nem valószínűbb, hogy csak nem tudja a mondat jelentését?

2021. febr. 10. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
72%

5 énis benéztem a "mert nem"-et.

én simán el tudom képzelni, hogy magasan laknak, és látja a háztetőket. Emiat olyan lehet mintha az "Égbe" élnének, vagy legutóbb köd volt, mikor meglátogatták (fejükre száll az ég- leszállt a köd)

vagy csak messze vannak és rég nem látta őket, a korlátozás és a kockázat miatt. és csak a "felhőbe" (cloudra) lépve beszélgetnek velük.

(én gyerekként benézném, a felmegyünk a felhőbe... beszélgetni a mamivalt... a felhő az égen van úgyhogy a "maiék az égben vannak")

kicsit élénk fantázia, és a jelen tudásával értelmezi a dolgokat. Szerintem csak hallotta, hogy a cloud applikációt felhőnek hívják és kiegészítette azt.

2021. febr. 10. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Hallotta másik gyerektől, akinek már nem élnek a nagyszülei? Vagy valami Tv meséből vette?
2021. febr. 11. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.