Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent a barna aura?...

Mit jelent a barna aura? Facebookon egy lato azt irta, egyik kepemre hogy balolalt barna aurat lat ami nem jelent jot... Latott meg keket es feheret is. Mit jelentenek ezek?

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 15:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kicsot pontosítok; baloldalt lát barna aurát. Van rajtam kék és fehér, bal lábamnál a sípcsontom környékén pedig pitosat lát, ami azt írta zaklatottságra utal! Nafenr! Vannak problemaim, nem mondott butasagot, de a depresszio hala elkerul a kimerithetetlen pozitivitasomnak hala
2021. febr. 7. 00:03
 12/15 Grimfox ***** válasza:

A piros zaklatottságot jelöl? Érdekes az is, hogy annyira lent van. A vörös árnyalatai inkább derék, és afölött szoktak megjelenni. Legalább is érzelemként. Esetleg még a genitáliák körül, amikor kicsit túlpörögnek az ösztönök. Láb környékén furcsa.

A bal oldal a passzív régiót jelöli. Valami olyasmi lehet, amit nem fejezel ki. Azt nem mondta, hogy milyen árnyalatú barna? A kék árnyalatát esetleg? A kék a hit érzésével szokott kapcsolatban állni. Minél mélyebb kék, annál erősebb, mélyebb a hit. Általában a vallásos hitre érvényes. Amikor átvált indigóba, akkor belép a spiritualitás érzésének tartományába.

2021. febr. 7. 00:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Na ezert erdeklodok mert annyit

Mondott meg, hogy hozzam kozel allo miatt vagyok zaklatot hiszen a bal oldal a sziv oldalat jeloli. Szinek arnyalatarol srmmit nem irt. Fura

2021. febr. 7. 00:18
 14/15 A kérdező kommentje:
Hortenzianak hivjak egyebkent
2021. febr. 7. 00:19
 15/15 Grimfox ***** válasza:
Az aurában a szívhez kötődő dolgok elöl(nagyon ritkán hátul, szív magasságában) vannak, és kicsit balra, de nem oldalt. Csak a középvonalhoz képest kicsit balra csúszva. Ténylegesen a szív fölött. Ha az adott érzelem elnyom minden más érzelmet, és gondolatot, akkor terjed ki nagyobb területre. A nem tiszta színeknél fontos az árnyalat. A barna, függően attól, hogy sárgás, zöldes, barnás, szürkés, vagy feketébe hajló, teljesen más dolgokat jelenthet. A két általában mellkas, és afölött, a fehér meg nem tudom, mert nem láttam még embert, akinek lett volna olyan.
2021. febr. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!