Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek az ilyesmit...

Szerintetek az ilyesmit jelnek kell venni? ⬇️

Figyelt kérdés

Én nem vagyok babonás stb nem igazán hiszek a jelekben, azért az ember mégis elgondolkodik néha.

3 hónapja várok "A" valamire aminek pénteken van a határideje. 3 hónapig semmi nem történt, ma döntöttem egy "B" mellett mert úgy voltam vele, hogy 2 nap alatt már nem történik semmi. Már beszéltem ez ügyben már csak a végleges aláírás hiányzik. Erre most megjött a lehetőség "A"-ra. Teljesen összezavart, mi ez? Kell neki értelmet adnom vagy már engedjem el?

A sztorit nem értitek, de azt nem is kell. Amit kérdezek arra tudtok felelni. Köszi!

2021. febr. 2. 12:51
 1/10 A kérdező kommentje:
Variálni is kellemetlen lenne kicsit, mivel írtam, hogy már intezkedtem "B" ügyében.
2021. febr. 2. 12:52
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Te mégis miről beszélsz? Te is be vagy szívva?
2021. febr. 2. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Ebben az esetben A-t is b-t is intezd el.
2021. febr. 2. 12:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak egyfelé ér a kezem...
2021. febr. 2. 13:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Vártam, megjött az A-ra, jött a B, kicsit rosszabb feltételekkel. Igent mondtam, de még aznap az A is előkerült. A B nek felvázoltam az A jobb feltételeit, amit végül B elfogadott és azt választottam.
2021. febr. 2. 13:06
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem buta vagy mint a segg.
2021. febr. 2. 13:07
 7/10 A kérdező kommentje:
6, Miért, Te mitől hiszed hogy okosabb vagy? Mire írod ezt a tényt pontosan?
2021. febr. 2. 13:35
 8/10 anonim válasza:
1944-ben Bulgária a szovjetek nyomására háborút hirdetett Németország ellen, nem tudván hogy a szovjetek, akik megunták a bolgárok tétlenségét, háborút hirdettek Bulgária ellen. A szovjetek is megunták hogy az 'A'-ra várnak ezért a 'B'-t választották, és az 'A' pont utána megtörtént.
2021. febr. 2. 14:12
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es, mert ő ájtís, tehát csak okos lehet
2021. febr. 2. 14:30
 10/10 anonim válasza:
Szerintem nincs ebben semmi különös, hogy pont akkor lehetne lehetőséged valamire, amikor már lemondtál róla. Velem is történt már ilyen párszor. Ha már intézkedtél a B ügyében, akkor most már maradjon az, de ezt nyilván nem tudhatom hogy neked melyik a fontosabb.
2021. febr. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!