Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy ide E írjam...

Nem tudom hogy ide E írjam ? Mindenki a jövőt keresi ?!

Figyelt kérdés

Nehéz elhinni hogy az ember sokkal töbre képes mint ami :)

Mit gondoltok a gyerekeknek miért van annyi energiájuk? mint nekünk felnőtteknek

vajon miért mosolyog a csecsemő alvás közben :) figyeltétek ??

vagy miért hallat furcsa gügyögéseket amikor álmodik ?

2021. febr. 2. 02:40
A kérdező szavazást indított:
Haza utazik
minden baba ilyen
nem érdekel
Érdekes
24 szavazat
 1/5 Grimfox ***** válasza:
86%
Ez a csecsemő idegrendszeri, és testi fejlődésének része. A gyerekeknek pedig egyértelmű, hogy rengeteg energiájuk van. Legalább is a többségnek. Például öcsémnek nem volt. Kiskorában nagyon fáradékony volt. Az egészséges gyerekeknek azért van annyi energiája, mert még nincs terhelve a szervezetük különböző külső, és belső problémákkal, és az elméjük is friss, és viszonylag gondtalan(bár ez sajnos pont az utóbbi évtizedekben változik)
2021. febr. 2. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

1. A gyerekeknél az "örökmozgás" az idegrendszeri fejlődés része. Egyáltalán nincs több energiájuk, mint egy felnőttnek, nem véletlen alszik annyit nap közben is egy baba.

2. Az alvás közbeni mosoly reflex-szerű mimikai reakció, nem szociális mosoly. Ugyanakkor a babák tanulási folyamatához hozzátartozik a gügyögés, mosolygás, hiszen utánozni próbálják a felnőtteket. Ez a berögződés előjöhet álmukban is.

3. A "furcsa" gügyögés ugyanaz, mint amit ébren is előad, csak álmában nyilván koordinálatlanabb mimikával. A felnőtt emberek is gyakran beszélnek álmukban.

2021. febr. 2. 09:03
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

A fő kérdéseidet abszolút nem értem, amiket a leírásban feltettél, azokkal kapcsolatban egyetértek az előttem szólókkal.

Azt sem értem, hogy mit értesz azalatt, hogy mindenki többre képes, mint ami. Milyen értelemben képes többre?

2021. febr. 2. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem a fő kérdés és az alatta leírtak közötti összefüggést.

Nem mindenki a jövőt keresi

Nehéz elhinni, hogy az ember többre képes, de vannak esetek, amik azt bizonyítják, hogy többre képes.

Hogy miért van annyi energiájuk, az valami biológiai dolog lehet.

Nem mindig mosolyognak és felnőtteknél is előfordul ez.

A gügyögés szintén ilyen.

2021. febr. 2. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nehéz elhinni, hogy az ember többre képes, mint ami. Főleg akkor, amikor egy kérdést sem tudsz értelmesen feltenni.
2021. febr. 2. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!