Mi volt ez?(többi lent)
Figyelt kérdés
Egyedül voltam otthon, telefonoztam (le volt a játék némítva) és egyszer csak hallotam hogy valami azt mondja halkan,hogy ,,segíts". Nem ez volt az első ilyen máskor egy sikítást hallotam ugyanilyen körülmények közt. Agyamra ment az iskola vagy mi? (Trollok kiélhetik magukat nem érdekel)2021. jan. 31. 09:47
1/4 anonim válasza:
Legközelebb kérdezd meg tőle hogy ki ő, és hogyan segíts
2/4 A kérdező kommentje:
1)
Megkérdezem de az utolsó amikor ilyet hallotam kb 2 hónapja volt. Remélem nem is lesz többször
2021. jan. 31. 11:38
3/4 anonim válasza:
Nagyon para! D:
De legközelebb próbálj nem megijedni és kérdezd ki ő.
4/4 anonim válasza:
Ez tényleg para! Valami fura dolog nálam is van! Bár egész más! Nálam tesóm egyik doboza moccant meg egyik este! Illetve időnként fura hangokat hallok de azokat inkább mintha a fejenben hallanám! Gyerekzsivaly, szófoszlányok, néha a nevemet hallom, vagy mintha valaki válaszolna igennel vagy nemmel egy kérdésre. De ilyen hirtelen jövő hangok! Feltételezem a szorongás vagy a depresszió okozza, de nagyon para tud lenni! Plusz a robbanó fej effektusról biztosan hallottál már, na nálam az is elég gyakori, néha olyan hangosnak érzékelem, hogy majd kiugrok az ágyból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!