Aki ismeri a lent megadott Jóga nidra könyvet! Mi a véleményed a könyvről? Tartalmas? Érdemes megvenni?
Köszi.
Ha valaki még bővebben is tud nyilatkozni, írjon!
Én az elsők közt vagyok és nem javasolnám a jógaórát.
Lehet, valami tanár írta, de már maga a jóga fogalmával sincs tisztában.
A pózok nem egyelők a jógával.
A jóga a test és lélek felemelése.
Nyugodtan tanuld csak a könyvből a pózokat úgy, ahogy neked tetszik. :)
Különben is, sok pózhoz idő kell, mert nem fog egyből menni. Én egy hónapja tanulok minuszból egy alap pózt és kell is hozzá ennyi. Egy "jóga" óra ehhez képest semmit nem ér.
Magad is tudod ezeket gyakorolni egy jó könyvvel, hisz erre van. Rosszul nem csinálhatod, csak lényeges az egyenes gerinc sok gyakorlatban és hogy szoktasd magad hozzá.
De ahogy jónak érzed, ez az én javaslatom. :)
de azzal érhetsz el legnagyobb sikereket, ha magadnak tanulod.
azt nem tudom, spirituális szándékból csinálod e te is, de mi, akik spirituális szándékból csináljuk, egyedül is megtanulhatjuk és lényeges, hogy pózok közben a megadott csakrákra összpontosítsunk, így energizálhatjuk azokat.
Meg majd építhetsz össze magadnak is egy sorozatot, de ez a jógaórás dolog ez nonszensz szerintem.
Tanuld otthon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!