Tudnátok valakit ajánlani?
Aki ebben a globális témában valóban égi kapcsolatokkal rendelkezik és azt közli is az emberekkel?
Angolul lehet a nyelv ha volna.
Szerintem nincs ilyen,pedig énis örülnék bennfenteseknek...főleg,hogy történjen már valami...pedig elvileg mindig történik valami,szóval én is figyelni fogom a kérdést..nemrég olvastam egy asztrálostól,aki rendszeresen kinti találkozókon vesz részt,hogy a csatornázások kivétel nélkül a fekete piramis pszichopatái csinálják főleg altatás gyanánt..Amíg ezzel a külső megváltókra való várással van elfoglalva a tömeg,addig a belső munka hátráltatva van pedig az a kulcs..
Röviden nem lesz semmiféle "Esemény"..
Nem létezik a Q terv sem,ezt is ők találták ki..Trump egy bohóc a gyalog mellett a sakktáblán..
Nem lesznek felfedések,globális média lekapcsolások és bejelentések,ahogyan letartóztatások sem,csak akinek már lejárt az ideje,de a "sötétek" maradnak a helyükön csak a szereplők cserélődnek...
Most egy parallel Földet emlegetnek amivel egyesülnie kellene a miénknek,hogy segítse a dimenzióváltásunkat...Párhuzamosan velünk haladt a fejlődésben csak ez a 4. asztrálsíkon van és Gloriának hívják Gaia helyett...Időben az 1900-as évek végén járnak,de a gazdaság és a tudomány területein messze előttünk és itt nem a materiális tudományágakról beszélek,tehát a spirituális fejlődés,társadalmi berendezkedésünk is fejlettebb...
Nem értek az időhöz,a durvaanyag tükröződési törvényről lehet szó,mivel az asztrálban minden gyorsabban zajlik le,de azt írják ha nem tudunk egyesülni vele pár éven belül akkor innen mindenkit deportálnak...leves...
Oké.akkor még1x :) tehát "idő" alatt a Glória keringési pályájának gyorsaságára értettem mikor látható,mikor nem itt a bejegyzés:
Ennek a hitelességében csak azért látok fantáziát,mert "Leonard" ugyanerről beszélt egy tavalyi videójában,ő pedig igaz,hogy a Lucifer entitáscsoport csatornája de minden csak nem hiteltelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!