Tudnatok olyan jóst, látót ajanlani, aki nektek bejött?
Figyelt kérdés
Elsősorban Miskolcon vagy környékén.
Én hiszek abban, hogy léteznek valósagot megjósolók. Amennyiben nem ertedz egyet, kerlek ne kritizalj.
2020. jan. 16. 08:37
1/5 anonim válasza:
Az interneten találsz - bár ettől mindegyik pont ugyanannyit ér, kifizetsz egy rakat pénzt homályos, értelmezhetetlen, semmitmondó lózugokért.
2/5 anonim válasza:
1# Le leszel pontozva, mert "nem értesz egyet és kritizálsz". Csak szólok. Korábban én is megkaptam a magamét az ezogagyi fikázásáért
Ha a kérdező mindenáron pénzt akar költeni, ne tartsd vissza🤷
3/5 anonim válasza:
Tudnák: a feleségemet. Már évekkel ezelőtt megjósolta, hogy közeli rokonok leszünk,és lám, bejött neki. Csak később jöttem rá a csalafintaságára.
4/5 anonim válasza:
3# Aztán csak óvatosan, nehogy neki is közelebbi kapcsolatot "jósoljon"
5/5 anonim válasza:
Nekem a fiatal dekoratív jósnők jönnek be 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!