Miért iylen tökéletlen a világunk?
Elmondom mik járnak a fejemben:
A létezés egyszerűen unalmas. Unalmasan néznek ki a magyar városok és falvak többsége, vagy kelet európa vagy a föld 97 % a. Lehet bárhogy szépíteni unalmas. Bár ez a világ sűrű és tömör egy kis fantáziával fel lehetne dobni, de nem. Minden primitív és egyszerű. Régen nincsen korszellem csak beteg ideológia a gender kurzus az iszlámmal másik meg a fasiszta nacionalizmus. Ez a két választási lehetőség van, nincsen több jelenleg. A vallásokat meghaladtuk, sőt a legtöbb tételüket megcáfolta a tudomány. A new age-val pedig 1960-óta hülyítik az embereket. De érdekes módon ezek a földönkívüliek mindig csak várnak, és várnak. Miért nem veszik fel a kapcsolatot? Szerintem nem is léteznek. Vagy le se szrnk minket. Nincsen már semmi művészeti ideológia sem, semmilyen irányzat nincs már, se futurizmus, kubizmus, stb minden szét van hullva szétforgácsolódva.
Csalódott és dühös vagyok, hogy nem egy izgalmasabb jobb világban élünk, ahol lennének varázslók, jedik mitudom én mik, Galaktikus föderáció, utazhatnánk egyik bolygóról a másikra. Vagy legalább lenne az agyunkba beleégetve valami használati utasítás az élethez. Mindenre nekünk kell rájönni, kitalálni, megfejteni. A kutatók legalább azt dolgoznak amit szeretnek, a többieknek meg marad a mókuskerék, a céltalan kapitalizmussal amelynek csak a növekedés a lényege.
Összességében engem lehangol ez az egész, néha azt érzem hogy egy idő torzulásban vagyunk, minden le van csúszva, az ufók mi magunk vagyunk a jövőből és a többi ürlény az emberből átmutálódott élőlény, alkalmazkodva a körülményekhez.- persze sz csak az én elméletem amit csiszolok fényezek kínomban mert már nagyon elkeserít ez az egész hogy jobbról és balról csak idióták vannak hatalmon. Hogy minden olyan nehézkes ebben az életben és cserébe legalább esdőek és halandóak vagyunk. De én már eljutottam oda ha lenne lélekvándorlás akkor se lenne ebben a formában sok értelme.
Persze történik néha egy-egy izgalmas felfedezés előre lépés de ennyi. Az élet attól még sok milliárd átlagembernek ugyan olyan rossz lesz, csak a szerencsésebje annyira buta hogy nem ismeri fel, hogy egy ketrecben él.
ti mit gondoltok?
Hidd el kedves kérdező
"Csalódott és dühös vagyok, hogy nem egy izgalmasabb jobb világban élünk, ahol lennének varázslók, jedik mitudom én mik, Galaktikus föderáció, utazhatnánk egyik bolygóról a másikra. Vagy legalább l"
Hogy ez a gondolatmenet hibás, te magad mint minden emberben meg van a mágiához való "plusz" csak felkel ébreszteni, rengeteg tanulással!
Léteznek vallások, amiknek Angyalai, démonai, istenei valós tudatos energiaként léteznek. A démon gyűjtő fogalom lett a világban de eredetileg Görögül isteneket szólítottak így. Ma már minden démon ami a kereszténységre kivülesik. A pogány istenekhez tiszteletet kell tanúsítani, ez elengedhetetlen az önfejlödésben. De léteznek olyan szellemi energiák amikhez, jobb ha nem nyúlsz, ilyen a halott idézés, ha létezik igazi gonosz, azok nem a pogány istenek, hanem azok a lények, akik a szeretteidnek, vagy más isteneknek hazudják magukat, hogy hozzád férjenek és ez nagyon veszélyes!!!!!! Ezért soha ne idéz halottat.
Szóval igen az élet nem olyan unalmas, csak tanulni kell. Hogy spirituálisan kitudj teljesülni és új élményeid legyenek kutatni kell ( és persze tiszteletet tanúsítani)
Szóval igen, varázslat, és szellemi lények azok léteznek.
Túl gyakran írod, hogy az élet -gondolom, itt csak a tiedre érted, mert más nevében nincs jogod beszélni- unalmas.
Az unalom elűzésére vannak kiváló módszerek:
- gondolkodás (aki unatkozik, önmagát unja),
- nem lehetetlen cél kitűzése és tenni annak eléréséért, megvalósításáért.
Az élet olyan unalmas, mint amilyenné az adott egyén teszi a magáét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!