Nincs már eleged abból, hogy a sok tökéletlen szétoffolja az ezotéria kategóriát a sületlenségeivel?
Engem is zavar. Annyira örültem ennek a témakörnek, de már alig nézek be ide, mert sokszor gúnyból feltett kérdések vannak. Ja meg a "kedvencem" amikor a vonzás törvényével vki nem ért egyet és már egy "f.szság az egész"....
ha nem hisz benne ne írkáljon. vagy írja meg ő nem hisz ezekben de nem kell szidnia többieket.
Ez azért nem csak hit kérdése. Sokan, akik komolyan foglalkoznak az ezoterikus tanokkal, azért az "ezotéria" rovatban szereplő egyes kérdéseken jót mosolyognának. Azt meg már ne is említsük, hogy az ezotéria rovatban feltüntetett egyes témakörök ezoterikus volta is megkérdőjelezhető.
Persze nem az a dolgunk, hogy mások hitét kinevessük.
Attól viszont, hogy megjegyezzük, hogy szerintünk nem teljesen úgy működnek a dolgok, ahogy a kérdező elképzeli, nem azt jelenti, hogy meg akarjuk bántani vele.
Azon se kellene megsértődni, ha valaki poénosan fogja fel a témát.
Az viszont szerintem is ronda dolog, ha valaki udvariasan kérdez és lehülyézik.
Nincs elegem mivel én is szoktam jókat írkálni ide.
Legjobb volt mikor vki a férjét akarta visszahozni aki nem mellesleg évek óta halott :D
Szóval nem tiszta fialás az aki ezekben hisz.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!