Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges lehet hogy az...

Lehetséges lehet hogy az ember emlékezhet előző életére?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy nem olyan régen amikor nagyon el voltam mélyedve a gondolataimban eszembe jutottak emlékek, amikre nem emlékszem hogy bármikor is megtörténtek volna velem, de maga az emlékrészlet ott van a fejemben.

Jelenleg 3 ilyen emlékképem van, a közös bennük hogy mindegyikben kicsi voltam, de más és más a helyszín. Érdekes hogy körülöttem lévő emberekre nem emlékszek, illetve nem szerepelnek az emlékben, sőt, még az se hogy én hogy nézek bennük ki.

A három közül semmelyik sem hosszabb 3-4 másodpercnél.

Ne nézzetek légyszi hülyének, szerintetek létezhet olyan hogy az embernek emlékek maradnak meg előző életéből? 😅

2021. jan. 25. 15:07
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
0%
Azt ugye tudod, hogy a tudósok minden misztikus dolgot megvizsgálnak? Ettől még nem lesz bizonyított. ;)
2021. jan. 26. 17:26
 52/58 anonim ***** válasza:
74%
51. Igen, vannak korlátolt emberek akiknél nincs olyan szintű bizonyíték amit elfogadnának. A kákán is csomót keresnek mert ez a lételemük. Nincs, nem bizonyított, nem létezik. És ezzel lezárva a történet részükről. Végül is ez teljesen kényelmes energiabefektetést nem igénylő álláspont. Olvasd el a tudományos cikkeket hogy képben legyél.
2021. jan. 26. 18:16
 53/58 anonim ***** válasza:
52-es, nem korlátolt, aki nem hiszel minden szart ;) Pont az a korlátolt, aki bizonyítékok nélkül benyal mindent.Szép estét!
2021. jan. 26. 18:22
 54/58 anonim ***** válasza:
63%

húú, nagyon elcsíptétek...ha 25 vs 27 van.

én hiszek a reinkarnációban és a karmában.

A karmát mondjuk szerintem annyira viszed át, hogy hova milyen körülmények közé születsz. mert a javát az jelenben megkapod.

sokan rejtik vakmerőség mögé a paranoid ülözés, megfigyelés érzetüket.s emiatt folytanak el és iktatnak ki másokat. II.vh vezetők erősnek tűnő diktátorok rettegtek a néptől az utolsó csecsemőig. mind erőszakos halált halt, lelőtték, megmérgezték, vagy öngyilkosok lettek. Rettegtek és véltek, gyűlöltek s cselekedetükkel ezt prezentálták.

a pszihóknál nem tudom hogy megy, a lelkiismeret, és a bűntudat. nem vagyok szaki. de őket valami betegség rák viszi el ha nem a kivégzőpad. kínok kínját élik meg, övék a földi pokol.

úgyhogy valamilyen úton módon megkapják büntetésüket az életük során. csak ja a betegségben, balesetben elhunyást sokan nem számolják bünteteések soraiba. inkább újjászületik és ő lesz abban nem ő lesz az elkövető hanem az áldozat... de akkor hol ér véget a kör, mikor szabadul meg a karmától így csak átadta. Ez így nem más, csak bosszú.

a reinkarnációt idővel akár bizonyítani is tudja a tudomány, épp mint a semmit, bármelyik is az igaz, a jelen életünket miben befolyásolja?

A halálhoz való viszonyúlásban.(kevésbé félsz)

Az életben való jóra törekvésben.(jó karma, jó kövi)

de Isten igazán csak a mostani számít, az aki most vagy, sem az előző sem a következő. egyikben még nem élsz a másikban már nem. csak ebben az egyben tehetsz meg kb bármit. Csak arra kell figyelni, hogy a következő generáció is élhető helyen (bolygón) lakjon. és ehhez nem kell hit, de lehet.

Mellényezni a reinkarnációval lehet pl:"én voltam Bölcs Salamon!", Hű ha, az szép, de csak voltál!

most mégis egy minimálbéres vagy aki csak pár nappal előre él.

szóval nem nagyon számít... Az "Egyszer élünk!" és az "Élj a Mostban!" között nincs különbség a vallást leszámítva.

üdv #26

2021. jan. 26. 19:41
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

40, Igazából vannak feljegyzések a reinkarnációról és a lélekről, csak azt ugye nem rakták a bibliába a hatalom végett. Na mindegy, nem vitázunk ezo csoportban.

Nem a 39-es vagyok, nem értek vele egyet, tbh..

2021. jan. 26. 23:17
 56/58 anonim ***** válasza:
55-ös, igen vannak feljegyzések ,csak az más vallás része...
2021. jan. 26. 23:24
 57/58 anonim ***** válasza:
A sötét anyagot sem tudják bizonyítani, mert nem tudják mérni, nem lehet látni, még is tudják, hogy létezik mert hatása van a gravitációra, a galaxisokra, a gyorsulásukra, stb. Jelenleg is kutatják, hátha mérni tudnak egyet, a milliónyi részecske közül csak egyet is ami a Földön suhan át, de még mindig nem sikerült. Semmi bizonyiték nincs rá, de mégis egy csomó dolgot arra alapoznak, hogy van, mert lennie kell, máskép nem így működne a világegyetem! :D
2021. jan. 26. 23:26
 58/58 anonim ***** válasza:

55 nem is az mondja h nincs, csak hogy egyszerűen kizárja...

40 Isten szólhat róla, csak a Bibliában nincs leírva.

A kezemmel rámutathatok a holdra, s a kezem segítségével könnyebben megláthatod azt.

de a kezem nem lesz azonos a holdal, csak egy kéz mely rámutat. És nincs szükség a kezemre, hogy meglásd.

A biblia, nem isten hangja, csak egy eszköz mely irányt mutat, de nincs szükséged rá hogy megtaláld az utat s az Urat

2021. jan. 26. 23:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!