Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges lehet hogy az...

Lehetséges lehet hogy az ember emlékezhet előző életére?

Figyelt kérdés

A lényeg hogy nem olyan régen amikor nagyon el voltam mélyedve a gondolataimban eszembe jutottak emlékek, amikre nem emlékszem hogy bármikor is megtörténtek volna velem, de maga az emlékrészlet ott van a fejemben.

Jelenleg 3 ilyen emlékképem van, a közös bennük hogy mindegyikben kicsi voltam, de más és más a helyszín. Érdekes hogy körülöttem lévő emberekre nem emlékszek, illetve nem szerepelnek az emlékben, sőt, még az se hogy én hogy nézek bennük ki.

A három közül semmelyik sem hosszabb 3-4 másodpercnél.

Ne nézzetek légyszi hülyének, szerintetek létezhet olyan hogy az embernek emlékek maradnak meg előző életéből? 😅

2021. jan. 25. 15:07
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
17%
Nem, mert nincs előző élet... Teljesen logikátlan lenne, hogy akkor hogyan lenne egyre több és több ember a Földön.
2021. jan. 25. 15:46
 2/58 anonim ***** válasza:
100%

Emlékezhetsz, de nagyon ritka.

Ami gyakoribb, hogy 5-6 éves korig vannak emlékek, általában egy (egy életnek tűnő) előző életből. A gyakori alatt pedig azt értem, hogy kb 0,5-1%-a a gyerekeknek.

Felnőttként amiket ismerek esetek, az inkább egyfajta hozzáférés az Akashához, (tárháztudat, mezomorrphikus mező, közös tudat, stb), és kimondottan a saját korábbi életeid emlékeihez kapsz hozzáférést.

Ez egyfajta lelki fejlettségét feltételez, aminek lehetnek még olyan jelei is, hogy alvásparlizis, tudatos álmodás, fejlett empàtia, testen kívüli élmények, megérzések, aura látás, esetleg a szellemvilág részleges látása. Nem feltétlen, de ezek közül egy -vagy több előfordulhat, vagy majd fog.

2021. jan. 25. 15:53
 3/58 anonim ***** válasza:
31%
2-es persze, persze, emlékeznek...
2021. jan. 25. 15:55
 4/58 anonim ***** válasza:
90%

3-as, igazad is van, még nem is.

Oka van, hogy miért nem hozhatod le az előző emlékeidet, és tiszta lappal kell ilyen értelemben kezdened minden életedet, de valójában nem kezded tiszta lappal.

100 gyerekből talán 1 emlékszik, egy rövid ideig.

99 teljesen jogosan hiszi azt, hogy az az 1 hazudik.

Ez van.

2021. jan. 25. 16:00
 5/58 anonim ***** válasza:
18%
Az az oka szerintem, hogy nem létezik reinkarnáció, azaz előző élet, kivéve a keleti vallásokban, dehát ha jól tudom, ez egy keresztény ország
2021. jan. 25. 16:07
 6/58 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetséges. Nekem személy szerint egyszer volt eddig testen kívüli élményem, nagyon érdekes élmény volt, le sem tudnám írni az érzést se, teljesen más volt mint álmodni. Felülről láttam magam ahogy alszom.

Paralízisem többször volt már, azt nagyon utálom, éber álmom rendszeresen de sose tudok vele mit kezdeni, mindig felébredek.

Bocsi, nem akartam elkanyarodni a témától, én hiszek a reinkarnációban és biztos vannak emberek, akik erre fogékonyabbak, érzékenyebbek és ők emlékezhetnek az előző életükre. Például te is :)

2021. jan. 25. 16:24
 7/58 anonim ***** válasza:
100%
Emlékezhet, de az előző élet és a mostani között a karmán kívül nincs kapcsolódási pont. Az előző életben levő ember és a mostani, két teljesen különböző ember minden szinten.
2021. jan. 25. 16:31
 8/58 anonim ***** válasza:
A jelenlegi akkora rakás szerencsétlenség, hogy erre jobb, ha nem emlékszik senki! Remélem a következő életemben nem is szivatnak meg ezzel!
2021. jan. 25. 16:59
 9/58 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges.
2021. jan. 25. 17:07
 10/58 anonim ***** válasza:
32%
Remélem nincs előző élet. Szerencsére bizknyíték sincs rá. Szeretném haláluk után is még újra látni a hozzátartozóimat a túlvilágon. R
2021. jan. 25. 17:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!