Lehetséges lehet hogy az ember emlékezhet előző életére?
A lényeg hogy nem olyan régen amikor nagyon el voltam mélyedve a gondolataimban eszembe jutottak emlékek, amikre nem emlékszem hogy bármikor is megtörténtek volna velem, de maga az emlékrészlet ott van a fejemben.
Jelenleg 3 ilyen emlékképem van, a közös bennük hogy mindegyikben kicsi voltam, de más és más a helyszín. Érdekes hogy körülöttem lévő emberekre nem emlékszek, illetve nem szerepelnek az emlékben, sőt, még az se hogy én hogy nézek bennük ki.
A három közül semmelyik sem hosszabb 3-4 másodpercnél.
Ne nézzetek légyszi hülyének, szerintetek létezhet olyan hogy az embernek emlékek maradnak meg előző életéből? 😅
Rosszul gondolod. Ez nem hit kérdése.
Ha százak emlékeznek előző életekre, akkor ne tagadd, kezdd el vizsgálni.
Tízezrek emlékeznek, de lehet százezrek. Ezt tagadni nettó hazugság.
Azt érted, hogy nem vizsgálják ezeket az eseteket?
Nem az van, hogy a "tudomány" kimondja hogy megvizsgálták 10 000 reinkarnációs emlékekről beszámoló személyt, 3 évestől 70 évesig, mondjuk 10 országban, és mindenki hazudik, vagy mindenki igazat mond, hanem csak nem vizsgálják, és kész.
Időnként egy-egy magánszemély, pszichológus vagy pszichiáter publikálni próbál, vagy kiad könyvként egy kutatást, leírja hogy ez van, több szàz eset, stb..ééés ennyi.
Ide belekeverni a lochnessi szörnyet,jettit, medvedisznóembert, stb bunkó és primitív csúsztatás "látszik hogy ezo csoport" ...🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!