Ez vajon mi volt?
Vannak túlvilági entitások, melyek a mi síkunkon (vagy hogyismondjam) "tevékenykednek", és ahogy az előző is írta, nem biztos, hogy rossz szándékú. De ha olyan erővel rendelkezik, hogy tárgyakat mozgat, ajtót csapkod, akkor biztos bántani is tud. De meg nyugtatlak, mivel nem bántott, -nem úgy értem hogy fölemel, majd földhözvág, az csak ilyen filmes cucc- ezért nem lehet rossz szándékú. Vagy csak ezután fog bántani... De mindegy. Ha zavar, többször fordul elő ilyen, akkor küldd el, mondd, hogy zavar téged, menjen el, hagyjon téged békén. Félelmet nem mutatva, normál hangerővel. D ene próbálj vele kommunikálni, hogy ki ő és mit akar, mert akkor érdeklődést mutatsz iránta, kiváncsi vagy, és még azért sem fog elmenni.
Csak küldd el, mondd, hogy nem félsz tőle, ne zavarjon, nem szivesen látott, menjen el. Ennyi.
3-as, ezt hogy érted, hogy a melegvíz ilyen hatással van az elmére? Esetleg úgy, hogy zuhanyozás közben álmodozik valaki és közben beképzel valamit?
Nos, esetemben ez nem így van. Reggel felkelek, cigi, irány a fürdőszoba, öltözöm és indulok dolgozni. Minden készülődésre van kb. 35-40 percem, nincs időm elmélyült gondolkodásra a meleg víz alatt. Ezen kívül ilyen még soha nem történt velem, soha nem voltam kiélezve az ilyen dolgokra. Teljesen váratlan, villámcsapás szerű volt az egész.
4-es, kicsit megijesztettél. Nem is tudom...olyan ember vagyok, aki nem igazán hisz az ilyesmiben, mégis, ha olyan valaki mesél hasonlóról akit megbízhatónak ismerek, hajlamos vagyok elhinni a történetet.
Mióta ez történt velem, azóta kicsit elgondolkodtam, hogy korábban tapasztaltam-e valami furcsaságot, amin az adott pillanatban átsiklottam. És arra jutottam, hogy évekre visszatekintve volt 1-2 esemény, történés, amire igazából soha nem volt magyarázat.
Egyébként köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!