Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mennyire...

Mit gondoltok, mennyire érdemes bízni a megérzésekben? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 18. 23:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%
Érdemes, de meg kell győződni abban, hogy helyes-e, stb.
2021. jan. 19. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán szoktam bízni bennük.
2021. jan. 19. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindig megbántam, ha elhessegettem.
2021. jan. 21. 09:24
 14/17 Bénabakter válasza:
Utólag mindig beigazolódott, hogy hallgatnom kellett volna rá.
2021. jan. 21. 20:48
 15/17 anonim válasza:
81%
Az első megérzés a szellemed (lelked) üzenete. 10 milliószor okosabb mint Te. Az összes többi csak agyalás, rágódás, hogy miért is ne azt tegyed ami az első sugallat volt? Na,... ez már az egód.
2021. jan. 25. 16:56
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

7-es: "Ezek tipikusan gyorsan bekövetkező dolgok, amikre valaki, vagy valami (tudatalatti, őrangyal, felsőbb én) igyekszik figyelmeztetni minket... :)"

Én ennek olvastam sci-fis magyarázatát. Előtte is megfigyeltem már magamon, azóta is. Arról beszélek, ahogy írod, gyorsan bekövetkező dolog. Hogy megérzed, hogy mi lesz, és azonnal bekövetkezik. Pár tized mp múlva.

Nos a sci-fi könyvbéli magyarázat az volt, hogy az idővel nem pontszerűen van kapcsolatunk, mármint hogy egy ponton, ami a jelen, hanem képzeljünk el egy kört, ami gurul az időegyenesen, és ahol "leér" rá, ahol érintkezik vele, az nem egy pont, hanem több pontnyi. És emiatt létezik ez a pártized mp-es kvázi jövőbe látás. Hogy miért nem folymatosan látjuk akkor ezt a picike jövőt, arra már nem emlékszem, kitért-e a sci-fi, nagyon régen olvastam.

Mindenesetre nálam elő szokott fordulni, hogy mondjuk törik a pohár, azt látom (megérzem! hogy a témánál legyünk), és pár tized mp múlva valóban esik le. Vagy valami felbukkanása ennyivel előre látva, meg ilyenek. Amióta ezt olvastam, azóta nekem erre ez a magyarázat. És kész. :-)

2021. jan. 26. 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Intuicio. Mindenkinek van, csak a többség nem vesz róla tudomást, vagy túlgondolja. Én bízom a megérzéseimben.
2021. jan. 31. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!