Van kedvetek youtube csatornán keresztűl megosztani a tapasztalataitokat és a fejlődési módszereiteket a spirituális és egyéb a témához kapcsolódó dolgokról?
Akkor miert nem a sajat torteneted mondod el?
Engem erdekeln
Magasak az elvárásaid 'tesó'.
Én nem a ranglétra csúcsára vágyok, nem akarom hogy tiszteljenek a spirituális fejlettségemért. Hogy is mondják "ez Egó"
nem is értem miért vagyok a top 10ben ebben a kategóriában.
"DE SOHA SENKI SEM ÁLL HOZZÁM POZITÍVAN!!!" pontosan, ezzel nem vagy egyedül ez az ösvény ilyen, egyedül vagy. S ez addig van így míg nem azért segítesz másoknak mert ez a "parancs" egy ezó gurunak ezt kell tennie, hanem úgy is képesnek kell lenned rá, hogy nem vársz semmit a másiktól. Ha nem esik jól ne csináld.
iszonyat sok harag, düh és gyűlölet sugárzik az írásodból. Ami aztán nagy segítség lehet. lehet az ilyenek miatt kapsz negatív megerősítéseket...az emberek tükrök legalábbis a reakcióik, és nyílván ha negatív vagy veled is azok lesznek.
békélj meg magaddal, a világgal.
én még szrt se kaptam életemben, bánt de ez van. örülök hogy van munkám, fedél a fejem fölött és többynyire jó egészségben.
a videóötlet amúgy jó. de ha ez a pozitív megnyilvánulás ami kihoz a szrból akkor bocsi de gyenge. Mármint ha nem akarok rivaldafényt akkor nemet mondok és ennyi. Az hogy azt hiszed, hogy mindenki ugrana egy ilyen ötletre, és besértődsz a nemen, hát egészségedre....
Ajánlanám, hogy olvasd vissza, hogy miket írtál a válaszolóknak és nézz tükörbe, mert ahogy látsz minket az a te belső világod, gondolkozásod.
így még inkább nem akarom veled a "közös munkát" és a további olvasók sem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!