Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon el van átkozva ez a tárgy?

Vajon el van átkozva ez a tárgy?

Figyelt kérdés
Kaptam egy személytől karácsonyra(mamámtol)egy porcelán agyalkát,es egy ilyen gyertya tartó porcelánt. Hadznált volt. Nem is értettem egy 16éves gyereknek miért ad ilyent. Vele nagyon roszba vagyunk mert nem velük élek. Mikor el jöttem tölük elmondtam mindennek mert nem szeretem öt és ö sem annyira ahogyan az látszik de ezt nem részletezem. A mamám mindig js hitt az ilyen boszorkanyságokba. Én furcsáltam ezt az angyalt, az egyik szeme egy kereszt és megvan égetve. Mióta itt van édesanyámnak rosz érzése van és olyan mintha figyelnék az elmondása szerint. Az angyal szakértő azt mondta meg kell tisztitani ezt az angyalkát de semmi képpen ne használjuk. Mi lehez ez a mocsokság?? Nagyon félek. Ismerem őt és képes elákozott angyalt adni nekem. Szerintetek el van átkozva?mióta itt van csupa rosz minden... nagyon be gyuladt a lábujjam és összedölt a nagy faházunk. Mi lehet ez?? Segitség sos!
2020. dec. 30. 21:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Van valami jelzés az alján?

Lehet, hogy ismertebb keramikus munkája.És a gyertyatartó is.

Akkor esetleg el tudod adni.

2020. dec. 31. 00:10
 22/24 anonim válasza:
Hát elég csúnya
2020. dec. 31. 09:10
 23/24 anonim ***** válasza:

Mint mások is írják törd össze, majd dobd ki.

Utána meg esetleg egy ház szentelés is segíthet egy katolikus paptól ha maradna a rossz közérzet, illetve néhány ima/fohász a Jézushoz, Máriához..

2020. dec. 31. 11:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha a házszentelés nem megoldható akkor csak egy kis üvegben vigyél haza némi szentelt vizet, bármelyik plébánián szívesen adnak ingyen és hints egy picit oda ahol rossz közérzet van.
2020. dec. 31. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!