Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon el van átkozva ez a tárgy?

Vajon el van átkozva ez a tárgy?

Figyelt kérdés
Kaptam egy személytől karácsonyra(mamámtol)egy porcelán agyalkát,es egy ilyen gyertya tartó porcelánt. Hadznált volt. Nem is értettem egy 16éves gyereknek miért ad ilyent. Vele nagyon roszba vagyunk mert nem velük élek. Mikor el jöttem tölük elmondtam mindennek mert nem szeretem öt és ö sem annyira ahogyan az látszik de ezt nem részletezem. A mamám mindig js hitt az ilyen boszorkanyságokba. Én furcsáltam ezt az angyalt, az egyik szeme egy kereszt és megvan égetve. Mióta itt van édesanyámnak rosz érzése van és olyan mintha figyelnék az elmondása szerint. Az angyal szakértő azt mondta meg kell tisztitani ezt az angyalkát de semmi képpen ne használjuk. Mi lehez ez a mocsokság?? Nagyon félek. Ismerem őt és képes elákozott angyalt adni nekem. Szerintetek el van átkozva?mióta itt van csupa rosz minden... nagyon be gyuladt a lábujjam és összedölt a nagy faházunk. Mi lehet ez?? Segitség sos!
2020. dec. 30. 21:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Biztos nem fotózod le?
2020. dec. 30. 23:03
 12/24 anonim ***** válasza:
:O
2020. dec. 30. 23:29
 13/24 A kérdező kommentje:
Jólvan csatolok egy képet. Az égetés meg a kereszt a szemén nem látszik jól de csak ez a képem van mert nem csomagolom ki ujra mert nagyon félek!
2020. dec. 30. 23:35
 14/24 A kérdező kommentje:

[link]

Tesék csak ez az 1 képem van a megszurkált kéz látszik meg a kereszt a baj oldalon vagyis a jobb szeménél de az nem valamí jól kivehető. Az égés a talpán van,azt nem fotóztam le.

2020. dec. 30. 23:38
 15/24 Akitakarsz ***** válasza:

Ez most vicc??

Máglyára a vén banyával!!!! ,🤣🤣

2020. dec. 30. 23:39
 16/24 A kérdező kommentje:
Ez nem vicc... Sajnos nem az. Pedig bár az lehetne
2020. dec. 30. 23:44
 17/24 Akitakarsz ***** válasza:
Törd össze
2020. dec. 30. 23:45
 18/24 Akitakarsz ***** válasza:
De amúgy ha agyagból van akkor lehet rajta égés nyom. Mivel ki szokták égetni ugyebár
2020. dec. 30. 23:47
 19/24 anonim ***** válasza:

Háááát...Nem tudom.... Nekem tetszik valamiért...De most komolyan...(Anime karakternek jó lenne ez az izé).

Ezt ő csinálta, vagy vette valahol???

Amúgy köszi, hogy lefotóztad, azt a cuccot :)

Akarok én is egy ilyet ;P

2020. dec. 30. 23:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt elmondod minek àlszenteskedtek? ha utalod minek mesz oda?
2020. dec. 31. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!