Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vajon el van átkozva ez a tárgy?

Vajon el van átkozva ez a tárgy?

Figyelt kérdés
Kaptam egy személytől karácsonyra(mamámtol)egy porcelán agyalkát,es egy ilyen gyertya tartó porcelánt. Hadznált volt. Nem is értettem egy 16éves gyereknek miért ad ilyent. Vele nagyon roszba vagyunk mert nem velük élek. Mikor el jöttem tölük elmondtam mindennek mert nem szeretem öt és ö sem annyira ahogyan az látszik de ezt nem részletezem. A mamám mindig js hitt az ilyen boszorkanyságokba. Én furcsáltam ezt az angyalt, az egyik szeme egy kereszt és megvan égetve. Mióta itt van édesanyámnak rosz érzése van és olyan mintha figyelnék az elmondása szerint. Az angyal szakértő azt mondta meg kell tisztitani ezt az angyalkát de semmi képpen ne használjuk. Mi lehez ez a mocsokság?? Nagyon félek. Ismerem őt és képes elákozott angyalt adni nekem. Szerintetek el van átkozva?mióta itt van csupa rosz minden... nagyon be gyuladt a lábujjam és összedölt a nagy faházunk. Mi lehet ez?? Segitség sos!
2020. dec. 30. 21:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%

Hát már megmondta az angyal szakértő mit kell csinálni 🤣.

Amúgy mire lehet használni egy porcelán angyalt? Mert a gyertya tartó az tiszta sor.

Azt várod további angyal szakértők jelentkeznek itt?

Rakd fel eBay-re mint elátkozott tárgy. Lehet lesz egy másik hülye akinek kell

2020. dec. 30. 22:27
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Cseréld el egy helyesírási szótárra.😂
2020. dec. 30. 22:29
 3/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha poloska meg kamera nincs benne és nem mérgező anyag, akkor nincs gond. Átkok nem léteznek...
2020. dec. 30. 22:32
 4/24 A kérdező kommentje:

Szerintem ez nem vicces

Megfogom a kezembe ezt a szart és elkap a hányinger és a roszullét.

2020. dec. 30. 22:35
 5/24 anonim ***** válasza:
Fényképezd le és küldd át ide!
2020. dec. 30. 22:37
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem szeretném lefotózni! Kb 4-5cm magas kicsi szarnyai vannam a ball kezés meg van szrukálva. A jobb szemére pedig egy nagyon szép szapályos keret van vésve. Az alja megvan égetve!
2020. dec. 30. 22:49
 7/24 A kérdező kommentje:
Boszi a helyteleni írásert denem olyna jó a telefonom es nagy a kezem!
2020. dec. 30. 22:51
 8/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán miért fogadsz el ilyen vacak szart?
2020. dec. 30. 22:51
 9/24 A kérdező kommentje:
Mert itthon tudtam csak megnëni mi van benne
2020. dec. 30. 22:59
 10/24 anonim ***** válasza:
67%
Ez komoly dolog!!! Vidd el onnan messzire és ásd el valahol. Semmiképp se maradjon nálatok! A sok hülyére meg ne hallgass.
2020. dec. 30. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!