Milyen kristályt ajánlotok az őszinteség felerősítésére?
Figyelt kérdés
Saját célra kellene, de nem azért hogy én legyek őszintébb, hanem azért hogy hamarabb rá jöjjek ha esetleg nem őszinték velem,vagy hogy őszintébbek legyenek az emberek velem és ne próbáljanak meg hazudni nekem. Köszönöm előre is.2020. dec. 29. 09:34
1/14 anonim válasza:
A kristály nem ajánlom,én mdma-t nyomok.
2/14 anonim válasza:
Amíg te hülyéskedsz a kristályokkal, addig nincs gond.
De ha már elhiszed, hogy működnek, és elkezded erre alapozni az életed, ott nagy koppanás lesz.
4/14 anonim válasza:
Kristályt nem de egy csomó szakirodalom van arról hogy milyen a hazug ember testbeszéde.
5/14 anonim válasza:
Ott kezdeném az önfejlesztést, hogy megpróbálnám átgondolni, hogy vajon aki "őszinte kristályt" ad el neked, az mennyire ver át. Bár ha még mélyebben belegondolunk, magadat vered át, hiszen a kőárus csak árulja a köveket, és max. nem hívja fel a figyelmedet, hogy a csodát nem mástól kell várnod, hanem gondolkodni kellene egy kicsit. Valamiért sok ember nem hajlandó gondolkodni, miért lehet ez?
6/14 Grimfox válasza:
Ha kristályt hordasz magadnál, az rád hat, az a te amuletted, vagy talizmánod, céltól függően. Nem lesz kihatással másokra. Ha empátia alapján nem tudod észrevenni, hogy ki hazudik, akkor a 4. válaszoló javaslata tűnik helyesnek, azaz a testbeszéd tanulmányozása.
Empátiát, belátást erősítő kristályt próbálhatsz, de a kristály önmagában nem fog kielégítő eredményt hozni. Az ilyen egyszerű segédletek mindig csak egy picit raknak hozzá valamihez. Neked kell fejlesztened az adott területet, a kristály csak könnyít ezen.
7/14 anonim válasza:
Olyan értelmesnek tűnőeket mondasz Grimfox, de akkor hogy mondhatod komolyan, hogy a kristály könnyít ezen? Mivel? Hacsak nem a placebo hatásra gondolsz.
8/14 Grimfox válasza:
Szoktam kommentálni például chikung témában is. Gondolom észrevetted. A chikung szerint a chi, azaz az életerő nem csak az élőlényekben van jelen, hanem mindenben. Olyan dolgokban is, amiknek nincs teste. Minden dolog, ami rendelkezik chi-vel jellegzetes tulajdonságokat nyer tőle. Nem meggyőződésem, mivel nem tapasztalom, de elképzelhetőnek tartom, hogy bizonyos szabályok alapján felépülő(kristályszerkezet), és bizonyos elemekből álló anyagok olyan jellegzetességet nyernek a bennük áramló chi-től, ami kihat az emberre. Nem vetem el az elméletet, mert a kristályszerkezet, és anyagi összetétel a kristályok, fémek más tulajdonságait is befolyásolják. Befolyásolhatják az átáramló életerőt is. Nem tudom bizonyítani, és csak nagyon kevés tapasztalatom van a témában, úgyhogy általában csak olyasmit mondok a témában, amit olvastam.
9/14 A kérdező kommentje:
Én szeretnék önfejlesztést végezni, csak igazából nem tudom hol és hogyan kezdjem.
2020. dec. 29. 13:12
10/14 Grimfox válasza:
Általában meditációval szokták a szellemi önfejlesztést. A te igényeidhez még némi pszichológiai tájékozódás is jól jöhet. Főképp a nonverbális kommunikáció területéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!