Pech?! Mi jöhet még?
jesszus :D
na nálam is ez volt... itt óriási vihar van, holott 32 fokot igértek... mindegy.. aztán arra ébredtem kellemesen 6 óra előtt, kb 3 óra alvás után, hogy sistereg a szobámba az egész áramkör... pattantam ki az ágyból, azt hittem hogy felrobban a lakás... kiderült hogy ide csapott a villám... jöttek megcsinálni, és megnézni mi történt, most mentek el.
Ja és a frontnak köszönhetően óriási a pulzusom, és jó sz*rul is vagyok, és még csak fél9.
21/L
Én csak azt nem értettem soha a szülőkben hogy miért nem lehet este kulcsra zárni az ajtót és akkor dugványozni?!
Nálam is csak egyszer buktak le,akkor reggel 10 óra volt és javában...khmm,khmm...Ráadásul 5-6 évs voltam és tudták hogy minden nap ámegyek nézni a Pokémon-t,erre mégis.De szerintem nem vettek észre -.-
Bocs a sok off-ért.
Hogy cuppant rá? Lovagló pózban?
Csak ezen a napon szoktak izélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!