Székesfehérváron van lehetőség, és ha igen, akkor hol aurafotózáson részt venni? Vagy még Veszprém is szóba jöhet, ha ott tudtok ilyen helyet.
Figyelt kérdés
Kérlek, ne írjátok, hogy a google a barátom, mert az alapján nem találtam címet.2011. júl. 13. 21:10
1/8 anonim válasza:
Gyere hozzám, én lefotózom neked az aurádat 250ezer forintért :)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor linkeljétek be, hogy mit találtatok a googleban, mert ott nincs. Amúgy Pesten 7000-ért csinálnak fotót elemzéssel együtt, tehát annál többet nem adnék ki érte.
2011. júl. 14. 12:49
5/8 phoenix9876 válasza:
az aurafotozas nem er semmit, mert allandoan valtozik az aura. Bizonyos aurafotozasi modszereknel pedig nem is a valos aurat fotozzak le, hanem csalas az egesz. Nincs szerintem ra szukseged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!