Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi akadályozhatja meg az...

Mi akadályozhatja meg az asztrál utazásom?

Figyelt kérdés
Kérlek csak akkor írj választ, ha hiszel az ilyen dolgokban. Minden nap meditálok és gyakorlom az asztrál utazást, de valami soha nem hagyja, hogy végbe menjen. Mindig nagyon, nagyon közel járok hozzá, de amikor már készen állnék elhagyni a testem, mintha valami “visszahúzna”. Első pár alkalommal csak olyan volt, mintha az agyam direkt próbálná elterelni a figyelmem. Tegnap este szintén próbálkoztam, de akkor már teljesen más volt. Miután elértem a kilépési fázisba, az oltáromnál furcsa zajok jelentkeztek (olyan, mintha a kristályaimat kocogtatta volna valami össze). Először nem tulajdonítottam neki különösebben figyelmet, ugyanis elég sok természetfeletti jelenségben volt már részem. A gondolkodásom elég multifokális, ezért gondolatban próbáltam sugallni, hogy nem félek tőle, nem tud kizökkenteni, legyen az bármi is. Majd miután ez a gondolat végbement a fejembe, egy hatalmas koccanást hallottam és az egész oltárom elkezdett rezegni. Ennél a résznél nem mondom, hogy nem ijedtem meg:). Egész éjszaka ezen gondolkoztam, olvasgatta, de nem találtam semmit. Valaki tudja esetleg mi lehet ez, és miért csak akkor jelentkezik, ha asztrál utazással próbálkozom?

2020. dec. 23. 09:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi veszély nincsen...Ezt csak a nagyon gyáva emberek szokták harsogni.

A testkilépéssel csak több érzelem társúlhat, amelyet az átlagember nem tapasztal S ha tapasztal megréműl saját magától.

Ha arra gondoltok H esetleg valami lény vagy entitás amelynek szintén van asztrálteste és ezeknek a lényekkel a látogatásától féltek....

Legtöbb esetben nincs semmilyen lény.

Legtöbbször csak pozitív lények vannak. Óvnak minket a lelki traumákról és sérülésektől.

A negatív az csak emberi lehet.

Hiszen itt is csak emberek próbálnak hátráltatni S megrémiszteni.

Az asztrálon is csak emberek a negatívok.

Az élő ember aki próbál asztrálra vetűlni, S igen a halott emberek szellemi is.

Annyi a veszély H az emberi Asztrál lelkek ilyesztgetnek.

Aki ettől is fél az komolyan nem érti H mi történik valójában.

2020. dec. 28. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!